Οίνος Wine

Οίνος Wine
wines_tsavdaris

Το οινοποιείο Γεώργιου Τσαβδάρη παράγει κρασί με σταφύλια από το δικό του αμπελώνα, και από αμπελώνες ιδιοκτησίας τοπικών αγροτών της περιοχής Πέλλας Οίνος Wine

Κρασιά Τσαβδάρη

Πραγματική τέχνη σε ένα μπουκάλι, τα κρασιά του Τσαβδάρη είναι συναρπαστικά, τολμηρά, γευστικά και προσιτά. Εξειδικευμένα και προσεκτικά αναμειγνύονται από σταφύλια που προέρχονται ειδικά από την κεντρική περιοχή της Πέλλας. Ο παραγωγός Γιώργος Τσαβδάρης επιλέγει τα σταφύλια που καλλιεργούνται σε καθορισμένες αμπελουργικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Η Ελλάδα πρέπει σίγουρα να είναι στην κορυφή όταν πρόκειται για το κρασί. Εδώ είναι ένα νέο οινοποιείο Τσαβδάρη που αξίζει μια επίσκεψη.

Βιολογική Ποικιλία


Ειδικοί γευσιγνώστες και λάτρεις του κρασιού πιστεύουν ότι οι βιολογικές ποικιλίες έχουν καθαρότερη και πιό έντονη γεύση, επειδή το κρασί παράγεται από σταφύλια που μεγαλώνουν σε υγιέστερο έδαφος. Στις βιολογικές καλλιέργιες ενθαρύνεται η πρόληψη παρά η θεραπεία.

Οίνος Wine

Το εξαιρετικό κρασί είναι αποτέλεσμα όλων των παραγόντων που σχετίζονται με την καλλιέργεια των αμπελώνων, οινοποίηση και ωρίμανση των οίνων. Για αυτό το λόγο ο Γιώργος Τσαβδάρης ιδιοκτήτης και οινολόγος του κτήματος επιβλέπει καθημερινά το κλίμα και όλη τη διαδικασία παραγωγής και παρακολουθεί την εξέλιξη του κτήματος. Με προσωπική φροντίδα και πάθος παράγει κρασί υψηλών απαιτήσεων που να μπορεί να ανταγωνιστεί διεθνή κρασιά και να αναδείξει την περιοχή της Πέλλας σαν μια ικανή οινοπαραγωγική περιοχή.

Οίνος Wine Τσαβδάρης

Η Ελλάδα έχει ένα μαγευτικό τοπίο και υπέδαφος, με πολλά βουνά, λίγα πεδινά και μόνο τρεις μεγάλες πεδιάδες όπου ευδοκιμούν ευρύ φάσμα ντόπιων ποικιλιών σταφυλιών . Το μεσογειακό κλίμα της χώρας μας, με την ισχυρή ηλιοφάνεια, το μακρύ ξηρό καλοκαίρι και τις εντυπωσιακές μεταβολές του νερού, των ξηρών και των υψιπέδων, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη και την καρποφορία των τοπικών ποικιλιών σταφυλιού. Τα διαφορετικά αμπελοτόπια των περιοχών που παράγουν οινοποιία τοποθετούν τη σφραγίδα τους στην προσωπικότητα κάθε κρασιού και προσφέρουν περίπλοκη γευστική σύνθεση.

Με την βιολογική μέθοδο καλλιέργειας εφαρμόζονται συγκεκριμένες πρακτικές για την παραγωγή των σταφυλιών. Αφορούν την λίπανση και την φυτοπροστασία. Η λίπανση που εφαρμόζεται για την διατήρηση της γονιμότητας του εδάφους, πρέπει να γίνεται με φυτικά και ζωικά υπολείμματα. Η φυτοπροστασία για την αντιμετώπιση ασθενειών και εντόμων που προσβάλουν τα φυτά της αμπέλου, πρέπει να γίνεται με τη βοήθεια ορισμένων εγκεκριμένων μικροβιολογικών σκευασμάτων και ωφέλιμων εντόμων, τα οποία καταπολεμούν τους εχθρούς του αμπελιού.

Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων και οίνων μας, με βάση τον τύπο, ή τον κατάλογο με τα κρασιά.

admin

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού