TF Detailing

TF Detailing
tf-detailing

Κέντρο Περιποίησης Αυτοκινήτων Μοτοσυκλετών Βιολογικός Καθαρισμός TF Detailing Δημοκρατίας με Περικλέους Περαία 57019

Βιολογικός Καθαρισμός

Περιποίηση αυτοκινήτου Συνδυάζοντας την εμπειρία πολλών ετών με το τέλειο μείγμα τεχνολογιών στη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. TF Detailing εγγυάται αξεπέραστα αποτελέσματα στο γυάλισμα αυτοκινήτου με κεραμική επίστρωση. Σκούπισμα της μοκέτας και των καθισμάτων με σκούπα αναρρόφησης στερεών. Καθαρισμός των πλαστικών επιφανιών ταμπλό πλαϊνών πλαστικών αεραγωγών και όλων των δυσπρόσιτων σημείων.

Lambiko
TF detailing

Κρυσταλλοποίηση Φαναριών TF detailing

TF Detailing έχει την τεχνογνωσία στο ξεθάμπωμα κρυσταλλοποίηση φαναριών, μετατρέποντας τα σε καινούρια. Σε πολλά αυτοκίνητα τα φανάρια κιτρινίζουν ύστερα από μερικά χρόνια. Το κόστος των φαναριών δεν είναι καθόλου χαμηλό και σε μερικά μοντέλα είναι απλησίαστο! Προτού προβείτε σε αγορά τους, επισκεφθείτε μας και πιθανόν να γλυτώσετε πολλά χρήματα με τη τεχνολογία για ξεθάμπωμα κρυσταλλοποίηση φαναριών .

Πλύση απόπλυση ταπετσαρίας. καθίσματα ταπετσαρία θυρών. Απομάκρυνση λεκέδων Καθαρισμό θυρών. Ενυδάτωση όλων των δερμάτινων επιφανειών με φυσικό κερί μέλισσας. Καθαρισμό ζωνών ασφαλείας κολόνες. Καθαρισμός της μοκέτας πατώματος. Πλύση Καθαρισμό ουρανού όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής. Καθαρισμό – πλύσιμο πατώματος και πατάκια. Καθαρισμό αποθηκευτικών χώρων. Καθαρισμό αεραγωγών. Καθαρισμό-γυάλισμα ταμπλό. Δυνατότητα για γυάλισμα και κέρωμα. Απολύμανση ολόκληρης της καμπίνας.

Η αστραφτερή λάμψη που προσδίδουν παρέχει προστασία από χημικές αντιδράσεις που διαρκεί για μήνες. Τονώνεται σημαντικά το βάθος του χρώματος και του φινιρίσματος του αυτοκινήτου.

Center Detailing
Center Detailing

Αξεσουάρ

Στο κέντρο περιποίησης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών παρέχουμε κορυφαία υλικά καθαρισμού και γυαλίσματος, για να διασφαλίζουμε την άριστη προστασία και περιποίηση του χρώματος των αυτοκινήτων, ενώ με τα άριστης ποιότητας οι υπηρεσίες μας, προσφέρουμε ποικιλία επιλογών σε προγράμματα πλυντηρίου και φροντίδας του αυτοκινήτου σας.

Θα μας βρείτε Δημοκρατίας & Περικλέους Περαία 57019

τηλέφωνο επικοινωνίας 6943 851 703