Κουφώματα Drutex

Κουφώματα Drutex
drutex-κουφώματα

Drutex Κουφώματα Ενεργειακές Πόρτες Παράθυρα Παντζούρια

Drutex κορυφαίος κατασκευαστής

Η DRUTEX παράγει τα παράθυρά της από το Α έως το Ω χάρη στο δικό της τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, γραφείο κατασκευής και ερευνητικό εργαστήριο. Ένας κορυφαίος κατασκευαστής παραθύρων και θυρών στην Ευρώπη, η DRUTEX αναγνωρίζεται επίσης σε όλο τον κόσμο. Κάθε παράθυρο ή πόρτα γίνεται κατόπιν παραγγελίας.

drzwi drutex
Doors

Αιχμαλωτίζοντας την ουσία της τελειότητας

Πόρτες, παράθυρα, 7 διαφορετικά προφίλ PVC, 5 διαφορετικά προφίλ αλουμινίου, 3 διαφορετικά προφίλ ξύλου, 10 διαφορετικά είδη ρολών. Η εξωτερική πόρτα αλουμινίου σε αυτό το σύστημα διαθέτει κατώφλι αλουμινίου με θερμοδιακοπή στο βασικό εξοπλισμό και χαρακτηρίζεται όχι μόνο από εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες, αλλά και ανθεκτικότητα. Συνιστάται για ενεργειακά αποδοτικά κτίρια.

Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης

Η DRUTEX έχει επικεντρωθεί πάντα στην παροχή στους πελάτες προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το 1999, η DRUTEX έλαβε τις διεθνείς πιστοποιήσεις ISO 9001 και ISO 14001 από την TάV Management Service GmbH, Μόναχο, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία μας έχει εφαρμόσει και εφαρμόζει τις αρχές διαχείρισης μέσω της ποιότητας και πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Εκτός από τις πιστοποιήσεις και τις τεχνικές εγκρίσεις που εκδίδονται από εθνικούς και διεθνείς φορείς πιστοποίησης, ο ποιοτικός έλεγχος των προφίλ PVC και των τελικών προϊόντων πραγματοποιείται επίσης από τα δικά μας εργαστήρια δοκιμών, τα οποία είναι εξοπλισμένα με εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας. Λειτουργώντας 24 ώρες την ημέρα, αυτά τα εργαστήρια διασφαλίζουν ότι η εταιρία έχει συνεχή εποπτεία των διαδικασιών παραγωγής και της ποιότητας της ξυλουργικής.

Δυναμική Ανάπτυξη

Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρίας ως κορυφαίου Ευρωπαίου κατασκευαστή ξυλουργικών έχει οδηγήσει σε πολλά βραβεία και τιμητικές μνείες που έχει λάβει η μάρκα τα τελευταία χρόνια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι περισσότεροι πελάτες θεωρούν ότι η DRUTEX είναι ένας πρωτοπόρος της αγοράς και ένα εμπορικό σήμα που εκτιμάται για την κορυφαία ποιότητα και τις καινοτόμες λύσεις του.

Στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας που εκτείνονται σε 11 εκτάρια, κατασκευάζουμε παράθυρα, πόρτες, ρολά, βενετσιάνικες περσίδες, προσόψεις και χειμερινούς κήπους. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει προϊόντα PVC, αλουμινίου και ξύλου. Κάθε χρόνο, ξοδεύουμε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εργαλεία παραγωγής, νέες εγκαταστάσεις παραγωγής, στόλο μεταφορών και προσωπικό. Συνεργαζόμαστε με ηγέτες της αγοράς.

Διεύθυνση : Ραιδεστός Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο : +302310850577

Email info@drutex.store

Ένας τέλειος συνδυασμός μοντέρνας εμφάνισης και στρογγυλεμένων γραμμών προφίλ. Εξώπορτες
2 διαφορετικά προφίλ PVC
5 διαφορετικά προφίλ αλουμινίου
1 προφίλ ξύλου
Η μόνη εταιρία που διαθέτει άμεσα όλες τις επιλογές με τις προδιαγραφές του ενεργειακού ευρωπαϊκού νόμου 2023

Drutex Hellas σύντομα κοντά σας με επίσημη ιστοσελίδα www.drutex.store

Η προέλευσή μας χρονολογείται από το 1985, όταν ο Leszek Gierszewski ίδρυσε την εταιρεία του με την επωνυμία “Wytwarzanie Wyrobów z Drutu, Łańcuchów i Sprężyn” (Κατασκευή προϊόντων σύρματος, αλυσίδας και ελατηρίου) στη Wiklina. Το 1991 ο κ. Gierszewski το μετέφερε στο Bytów και το μετονόμασε σε DRUTEX.

Η Επιλέξτε δοκιμασμένες και σύγχρονες λύσεις για να μειώσετε τους λογαριασμούς θέρμανσης και ενέργειας και φροντίστε για την ιδιωτικότητα και την ασφάλειά σας.

Μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με συστήματα ελέγχου Smart Home.

Η εταιρία παράγει ρολλά παντζούρια της στο δικό της τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Φροντίστε την άνεση και την ιδιωτικότητά σας

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού