Μουσικές Επιλογές Mousikes Epiloges

Μουσικές Επιλογές Mousikes Epiloges
mousikes epiloges

Μουσικό Κατάστημα Περαία Θεσσαλονίκη

Mousikes Epiloges Στο κέντρο της Περαίας Θερμαϊκού Ρωμανού 5 βρίσκεται κατάστημα μουσικών οργάνων με άψογο σέρβις και άμεση εξυπηρέτηση. Χόρδισμα, ρυθμίσεις, επισκευή πιάνου. Στο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε επισκευές και σέρβις σε κλασικά και ηλεκτρικά όργανα, πιάνα, κιθάρες, λύρες, μαντολίνα, μπαγλαμαδάκια και λαγούτα.

Επισκευές Μουσικών Οργάνων

Το εργαστήριο λειτουργεί με ωράριο καταστημάτων. Επισκευή μουσικών οργάνων, παραδοσιακών οργάνων, σέρβις κιθάρας, αλλαγή χορδών. Επισκευές επαγγελματικών ηχητικών κονσόλες, ενισχυτές μεικτές στην Περαία Θεσσαλονίκης. Στο εργαστήριο Μουσικών Επιλογών γίνεται επισκευή συντήρηση ανακατασκευή αναβάθμιση σε κιθάρες μπάσα έγχορδα κλασικά και παραδοσιακά όργανα. Επίσης επισκευάζονται ενισχυτές οργάνων πετάλια και άλλες περιπτώσεις ηλεκτρονικών προβλημάτων και βλαβών.

ΡΩΜΑΝΟΥ 5, ΠΕΡΑΙΑ 570 19

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2392029502

Σέρβις Εγχόρδων Οργάνων Mousikes Epiloges

Στο τμήμα εγχόρδων εκτελούνται επισκευές, ρυθμίσεις, αναβαθμίσεις και μετατροπές στα περισσότερα είδη εγχόρδων. Επίσης παρέχονται εξειδικευμένες τεχνικές πληροφορίες και υποστήριξη με μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών

Μουσικά όργανα πωλήσεις επισκευές σέρβις

Ακουστικές Κλασσικές Ηλεκτρικές Ηλεκτροακουστικές κιθάρες. Βρες όλα όσα χρειάζεσαι για μια κιθάρα χορδές αξεσουάρ ζώνες σέρβις και επισκευές βλαβών. Επισκευές σε λύρες, λαγούτα, μαντολίνα, μπαγλαμαδάκια, μπουζούκια, σάζια και σε όλα τα κλασσικά όργανα. Επιδιόρθωση και αντικατάσταση σπασμένων ή κατεστραμμένων τμημάτων του οργάνου. Αλλαγές τάστων, χορδών και μετατροπές.

Χόρδισμα Πιάνου

Το πιάνο να κουρδιστεί χρειάζεται ο τεχνικός που ειδικά εκπαιδευμένος για την επισκευή και συντήρηση του εσωτερικού μέρους του πιάνου. Επιπλέον, σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστεί επιδιόρθωση σας προτείνουμε να μην επιχειρήσετε να την αναλάβετε. Ένα ξεκούρδιστο πιάνο δε σημαίνει πως είναι χαλασμένο. Απλά όσο μεγαλύτερο το χρονικό διάστημα που παραμένει ξεκούρδιστο τόσο μεγαλύτερο το σύνολο των χορδισμάτων και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο τεχνικός για να επαναφέρει το πιάνο στη σωστή συχνότητα.

piano chordisma
https://mousikesepiloges.eu/

Το πιάνο χρειάζεται χόρδισμα τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, αλλά υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά τη συχνότητα αυτή και ευθύνεται. Το περιβάλλον και τη θέση όπου είναι τοποθετημένο. Να σημειωθεί πως επηρεάζουν αρνητικά η υγρασία και οι απότομες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας. Την ηλικία του, κατάστασή του, την ταλαιπωρία που μπορεί να έχει υποστεί από συχνές μετακινήσεις ή την κακή χρήση του οργάνου. Αναλαμβάνουμε το ετήσιο χόρδισμα (κούρδισμα) του πιάνου σας φροντίζοντας έτσι να το  διατηρείτε σε τέλεια λειτουργική κατάσταση. Το χόρδισμα είναι μια απαραίτητη φροντίδα που εξασφαλίζει και το συνεχές υψηλό επίπεδο ακουστικής μουσικής απόλαυσης από το πιάνο σας.