Μεσιτικό Σέρρες Mesitiko Serres

Μεσιτικό Σέρρες Mesitiko Serres
μεσιτικό Σέρρες

Mesitiko Serres Το κτηματομεσιτικό γραφείο Μαρίνου Παπαδόπουλου στις Σέρρες με τη πείρα του στα ακίνητα αποτελεί εγγύηση για μια επιλεγμένη Αγορά Πώληση Ενοικίαση διαμερισμάτων, οικοπέδων και επαγγελματικών στεγών.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες διαμεσολάβησης διεκπεραιώνουμε εντολές πώλησης και μίσθωσης όλων των ειδών ακινήτων, αναζητούμε κατασκευαστές οικοδομών σε αναθέσεις αντιπαροχής οικοπέδων

Μεσιτικό Γραφείο Σέρρες
Mesitiko Serres

Διαχείριση ακινήτων Mesitiko Serres

Παρέχονται επίσης από ομάδα συνεργατών: νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, στεγαστικά δάνεια, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων.

Τεχνική υποστήριξη σε όλα τα πεδία που άπτονται της κατασκευής, με μηχανικούς και τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων. Αγορές, πωλήσεις, εκμισθώσεις, μισθώσεις, ακινήτων, οικοπέδων, μεγάλων εκτάσεων, επιχειρήσεων, κατοικιών, διατηρητέων κτιρίων, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αντιπαροχές οικοπέδων, έρευνα αγοράς, εκτίμηση ακινήτων, προβολή και προώθηση ακίνητης περιουσίας και επιχειρήσεων, διαπραγματεύσεις συναλλαγών.

mesitiko serres
Mesitiko Serres

Επενδύσεις στις Σέρρες

Διαθέτουμε ακίνητα προς πώληση και αγορά με αποτέλεσμα να υπάρχει πληθώρα επιλογών που μπορούμε να σας προτείνουμε. Εξυπηρετείστε από επαγγελματίες με σοβαρότητα και συνέπεια

Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επενδύσεις στο χώρο της ακίνητης περιουσίας αναζητώντας τις βέλτιστες τεκμηριωμένες επενδυτικές προτάσεις. Αναθέστε μας το ακίνητο σας και εμείς θα φροντίσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το γραφείο μας βρίσκεται Θεσσαλονίκης 4 , Σέρρες , 621 25

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2321 053485

Εξυπηρετούμε όλο το νομό Σερρών αγορές, πωλήσεις, εκμισθώσεις

Μεσιτικό Γραφείο Σέρρες Πωλήσεις Ενοικιάσεις Αγορές Ακινήτων (mesitiko-serres.com)

Μεσιτικό Γραφείο Σέρρες

Εξυπηρετούμε όλο το νομό Σερρών με έμφαση στο ευρύτερο κέντρο. Η υποχώρηση της κατασκευαστικής δραστηριότητας μας ώθησε να αναπτύξουμε το εμπορικό τμήμα. Η εταιρεία επίσης ανακαινίζει ή εκμισθώνει ακίνητα.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό ή πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης ή ΠΕΑ, είναι ένα έγγραφο απαραίτητο για την ενοικίαση και αγορά κτιρίου, σπιτιού η διαμερίσματος. Σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες τα κτίρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα, που πάνω σε αυτήν θα αποτυπώνεται η ενεργειακή κατανάλωση του κτιρίου σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, ανανεώσιμες πήγες ενέργειας

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Ενεργειακό Πιστοποιητικό