Νέο βιβλίο της Ντίνας Παπαϊωάννου New book by Dina Papaioannou

Νέο βιβλίο της Ντίνας Παπαϊωάννου New book by Dina Papaioannou
στην αγκαλιά ενός κάκτου Ντίνα Παπαϊωάννου

Η εμπειρία και το ταλέντο συναντώνται στο πρόσωπο της λαϊκής τραγουδίστριας Ντίνας Παπαϊωάννου. New Book Η παρουσίαση του νέου μου βιβλίου “Στην αγκαλιά ενός κάκτου ”

Στην αγκαλιά ενός κάκτου

H Ντίνα Παπαϊωάννου εκτός από στίχους σε κάποια τραγούδια της, υπογράφει και τρεις ποιητικές συλλογές “Γλυφό νερό”, “Με τα φτερά της νιότης” και “Σε ημίφως”, ενώ κυκλοφόρησε και το αφήγημά της με τίτλο “Και τη νύχτα….. έρχονται οι άγγελοι. ΤΡΙΤΗ 27 Ιουνίου 8,15 μ.μ η παρουσίαση του νέου της βιβλίου “Στην αγκαλιά ενός κάκτου ” στα πλαίσια του φεστιβάλ βιβλίου, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Εκδόσεις Μπαρμπουνάκης.

New book

Φεστιβάλ βιβλίου Νέο Βιβλίο New book

Σας περιμένω με μεγάλη χαρά. Συντονιστής ο συγγραφέας και δημοσιογράφος κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ ΚΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ Βαλκανιονίκης πρώην γενική γραμματέας αθλητισμού. ΝΑΝΑ ΚΟΝΤΟΥ – Συγγραφέας ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΥΓΕΡΙΔΟΥ – Δημοσιογράφος. Την παρουσίαση θα χαιρετίσουν γραπτώς ο στιχουργός ποιητής κ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΡΑΨΑΣ και η συγγραφέας ΕΛΕΝΗ ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ.

Απόσπασμα βιβλίου

Σε πρωτοφανή εγγύτητα ασφαλείας οι περίπατοι των sms κι οι δίμετρες αποστάσεις τους. Με τα παγκάκια στην τιμητική τους, υπερεκτιμημένα όσο ποτέ, οι καυτοί καφέδες στα πλαστικά ποτήρια δίνουν και παίρνουν. Στο περιορισμένο των θέσεων εμπλέκονται διαφωνίες συχνά και καυγάδες.

Το ενδιαμέσως αδειανό κάθισμα, λες και περιμένει να καθίσει η απώλεια με το τραγικό της πρόσωπο ενισχύει επιφυλάξεις. Μπαρ, εστιατόρια, καφέ στο ίδιο ενδιάμεσο, τρένα κι αεροπλάνα στο ίδιο κενό, πλην αδιαχωρήτου των αστικών συγκοινωνιών και τις μάχες σώμα με σώμα εκ προοιμίου συμφιλιωμένες.

Το μεσήλικο ζευγάρι διανύει αισίως τις δεκαετίες του χέρι – χέρι, όπως και τους απογευματινούς περιπάτους. Ενίοτε γαντζωμένη στο αντρικό μπράτσο εκείνη γέρνει που και που τρυφερά στον ώμο του. Πρότυπο αφοσίωσης και αξιών με καλή και τακτοποιημένη ζωή όπως και τα παιδιά τους. Ωστόσο σε νέα δεδομένα περπατούν παράλληλα. Στη μουντάδα της επιστροφής που κάνει τη σιωπή αφόρητη, εκείνος απλώνει διστακτικά το χέρι να πιάσει το δικό της. Εκείνη το τραβάει απότομα τρομαγμένη.

Σε τέτοια δεδομένα μπορεί ν’ ανοίξει κι η γη και να σε καταπιεί. Κυρίως η ντροπή! Ντροπή για το προδομένο μπράτσο της ανδρείας. Για κείνο το χέρι – χέρι, που έγινε μαχαίρι. Σε τέτοια δεδομένα δεν τους ξανά είδαμε μαζί…

Ντίνα Παπαϊωάννου

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού