Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό Tribute to Yannis Spanos

Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό Tribute to Yannis Spanos
Παπαϊωάννου Σπανός

Η μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟ, σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες. Tribute to Yannis Spanos

Μεγάλη Συναυλία

Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 9 μ.μ και στα πλαίσια του 42ου φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης η μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟ, σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες που διαμόρφωσαν το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Νέα Παραλία Λευκού Πύργου Tribute to Yannis Spanos

Εξέδρα Μ. Αλεξάνδρου παραλία Λευκού Πύργου ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η Ντίνα Παπαϊωάννου από το 1999 και όλη σχεδόν τη δεκαετία του 2000 υπήρξε η βασική συνεργάτιδά του. Ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, την χαρακτηρίζει σπουδαία ερμηνεύτρια κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για το ηχόχρωμα της φωνής της. Τραγούδια αξεπέραστα, γνωστά κι αγαπημένα ερμηνευμένα από την Ντίνα Παπαϊωάννου και τον Ιωάννη Λάκη. Συμμετέχει ο μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος ΚΑΛΙΣΤΗ.

Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό Tribute to Yannis Spanos

Ντίνα Παπαϊωάννου

Ντίνα Παπαϊωάννου Ιωάννης Λάκης Καραμφύλης Γιώργος – μπουζούκι Λαρίσης Χρήστος – κιθάρα Αλέξανδρος Τσακιρίδης – Πιάνο -πλήκτρα- καλλ. επιμέλεια Σύλλογος – ΚΑΛΙΣΤΗ ΣΕΚΒΕ-Π.Ο.Κ.Ε

Η Κωνσταντίνα Ταραντζοπούλου ή αλλιώς Ντίνα Παπαϊωάννου, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατάγεται από τη Φλώρινα. Από τότε που γνώρισε τον σύζυγο της και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Λάκη Παπαϊωάννου ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Έχουν μια κόρη, επίσης τραγουδίστρια, την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Το τραγούδι της «Του έρωτα ο κύκλος» από το δίσκο «Σε κόσμο ψεύτικο» έγινε χρυσό[1].

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού