Τα νέα του Περσέα Perseas News

Τα νέα του Περσέα Perseas News
perseas_volley

Τα νέα του ομίλου Πετοσφαίρισης Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΟΠΑΘ  ΠΕΡΣΕΑΣ Perseas News

Η επιστροφή του αθλητή Γιώργο Τερζόγλου

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την επιστροφή του αθλητή Γιώργο Τερζογλου στην οικογένεια μας Ο Γιώργος, γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου το 1995 στην όμορφη Ξάνθη. Έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου.
Προηγούμενες ομάδες : 2022-2023 Πήγασος Πολίχνης 2021-2022 Περσέας 2017-2021 Ερμογένης Ξάνθης 2015-2017 ΑΕ Κομοτηνής 2014-2015 Χ.Α.Ν.Θ. 2014 Ερμογένης Ξάνθης

Περσέας Ο.Π.Α.Θ.
Perseas News


Ο Γιώργος πέρα από ένας εξαιρετικός αθλητής στην σάλα έχει και πολλές διακρίσεις και στο beach volley και φέτος αποτελεί κομμάτι του εθνικού σχεδιασμού και αντιπροσωπεύει την χώρα μας σε εγχώριες και διεθνείς διοργάνωσης με συμπαίκτη τον Ιάσωνα Κανέλο .
Διακρίσεις στην άμμο: 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (2018) 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (2019) 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (2021) 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (2022) 2018 βραβείο fair play 1η θέση , 4 φορές στην πανελλήνια βαθμολογία.
Ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Συνεργασία για δεύτερη χρονιά με τον Σταυρακάκη Βαγγέλη Perseas News

Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη χρονιά με τον Σταυρακάκη Βαγγέλη. Ο κρητικός ήταν βασικός παράγοντας στη περσινή μας προσπάθεια και φέτος θα πασάρει για άλλη μια σεζόν με τους πορτοκαλί .
Ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Λίμπερο μας Χριστοφόρου Αρχέλαος

Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και για την νέα σεζόν με το λίμπερο μας Χριστοφόρου Αρχέλαο.
Ο Αρχέλαος είναι στην οικογένεια μας από το 2014 και κάθε χρόνο δίνει τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της
Του ευχόμαστε μια χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς

Συνεργασία με τον Κοτόρνο Μιχαήλ

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κοτόρνο Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ είναι γεννημένος στης 23/06/2001 και με ύψος 1,89 αγωνίζεται σαν ακραίος αλλά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας και από την θέση του διαγώνιου.

Προηγούμενες ομάδας : 2015-2019 Ερμογένης Ξάνθης 2019-20 Ηρακλής Θεσσαλονίκης 2020-22 Ελπίς Αμπελόκηπων 2022-23 ΧΑΝΘ Perseas News

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Βογιατζόγλου Παναγιώτη για ακόμη μια σεζόν.
Εκρηκτικός και δυναμικός αθλητής γεμάτος χαρά και χαμόγελα ο Παναγιώτης στηρίζει την ομάδας μας τουλάχιστον 10 χρόνια και για άλλη μια σεζόν θα μας βοηθήσει από την θέση του διαγώνιου.
Του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και επιτοίχιες στην σεζόν που διανύει στο beach volley στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την διαγώνια μας Βογιατζόγλου Κατερίνα. Χαμογελαστή και χαρούμενη θα φοράει για άλλη μια σεζόν τα πορτοκαλί Ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την κεντρικό μας Επικούρου Αθανασία για ακόμα μια σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2. Της ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Σκιαδά Ιωάννα Perseas News

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού