30 Years 30 χρόνια Υπόγεια Ρεύματα

30 Years 30 χρόνια Υπόγεια Ρεύματα
Υπόγεια Ρεύματα 30 Χρόνια

30 Years Υπάρχουμε 30 χρόνια γιατί μας αρέσει να παίζουμε την μουσική μας.

Με μεγάλη περιοδία

Κάθε στιγμή που μπαίνουμε στο στούντιο για πρόβα ή ηχογράφηση, κάθε στιγμή που ανεβαίνουμε στη σκηνή, αισθανόμαστε την ίδια χαρά της πρώτης φοράς. Γινόμαστε 30 χρονών γιατί μας στηρίζετε εσείς. Χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα, σας ευχαριστούμε! Πάμε να γιορτάσουμε όπως μας αξίζει λοιπόν, παρέα! Με νέο άλμπουμ και μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο που θα κρατήσει μέχρι το τέλος του χρόνου.


Τα λέμε στις συναυλίες

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ – 30 Χρόνια ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ & ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ Τα Υπόγεια Ρεύματα γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους με έναν νέο δίσκο, όπου διασκευάζουν αγαπημένα τους τραγούδια. Παράλληλα, ξεκινούν μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα & Κύπρο για να συναντήσουν παλιούς και νέους φίλους. Συναντήστε τα και αφεθείτε στη ροή! 30 Years


ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ – 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ

Τα Υπόγεια Ρεύματα είναι ένα μουσικό σχήμα που έχει ως δομικό στοιχείο την έννοια της μεταμόρφωσης. Πάνω σε αυτή τη λογική και με αφορμή την σημαδιακή χρονιά που διανύουν, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ διασκευών με τίτλο «30 χρόνια Στην Υπόγα». Οι διασκευές – μεταμορφώσεις ξεκίνησαν πριν επτά χρόνια κατά τη διάρκεια των προβών τους στο στούντιο, ως ένα μουσικό παιχνίδι μεταξύ τους, και στη συνέχεια άρχισαν να μεταφέρονται ζωντανά επί σκηνής, ξαφνιάζοντας ευχάριστα το κοινό τους. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται συνολικά δέκα τραγούδια (τέσσερα παραδοσιακά, τέσσερα ρεμπέτικα, ένα λαϊκό κι ένα ροκ) που έχουν αποδοθεί με μια πιο πειραματική διάθεση, αποτυπώνοντας ξανά τον ήχο που έχει διαμορφώσει το συγκρότημα τα τελευταία δέκα χρόνια που λειτουργεί ως τρίο.

To άλμπουμ «30 χρόνια 30 Years Στην Υπόγα» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.30 Years ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

06.03 – ΛΕΜΕΣΟΣ | Ravens Music Hall Limassol

07.03 – ΛΕΥΚΩΣΙΑ | DownTown Live

08.03 – ΛΑΡΝΑΚΑ | Savino Live

09.03 – ΠΡΩΤΑΡΑΣ | Koursaros Music Bar

21.03 – ΡΕΘΥΜΝΟ | Monitor Art Café

22. 03 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Cine Studio

23. 03 – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Peripou Coffeehouse Live Music Bar

24. 03 – ΧΑΝΙΑ | Bras de Frères

04.04 – ΣΕΡΡΕΣ | Aigli Serres

05.04 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Mylos Club Thessaloniki

06.04 – ΔΡΑΜΑ | Mylos Theama

07.04 – ΞΑΝΘΗ | Nostos Live

12.04 – ΒΟΛΟΣ | Cafe Santan

13.04 – ΛΑΡΙΣΑ | Circus Entertainment Hub

14.04 – ΤΡΙΚΑΛΑ | Andromeda

19.04 – ΠΑΤΡΑ | Frida

27.04 – ΚΕΡΚΥΡΑ | ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος

28.04 – ΙΩΑΝΝΙΝΑ | Πολυχωρος Αγορά

ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ 30 Years

Έτος 1994, δίσκος «Ο Μάγος κοιτάζει την πόλη», πρώτο κομμάτι το «Μ’ αρέσει να μην λέω πολλά» και έτσι, αναπάντεχα, μια παρέα από την Καλλιθέα ξεκινάει να παίζει την μουσική της ζωντανά στο κοινό και σύντομα γίνεται γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Είναι τα Υπόγεια Ρεύματα.

30 χρόνια μετά, τα Υπόγεια Ρεύματα έχουν μια αδιάκοπη και πλούσια διαδρομή. Έντεκα δίσκοι, δεκάδες συνεργασίες με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες & δημιουργούς στο στούντιο και επί σκηνής, με ξεχωριστή στιγμή στην καρδιά τους τη συνεύρεσή τους με τον Θάνο Μικρούτσικο, και χιλιάδες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.

Από την Υπόγεια οικογένεια πέρασαν δεκατέσσερις μουσικοί δίνοντας ο καθένας το δικό του στίγμα που αποτυπώθηκε στην ιστορία και την εξέλιξη του συγκροτήματος. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοί οι μουσικοί ήταν και παραμένουν φίλοι πιστοποιώντας ότι τα Υπόγεια Ρεύματα δεν είναι απλά ένα συγκρότημα αλλά ένας ζωντανός και πολυδιάστατος οργανισμός που αλλάζει διαρκώς μορφή σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Πάντοτε πιστοί στις μουσικές και κοινωνικές τους αρχές αποδεικνύουν με όλους τους τρόπους ότι παραμένουν ένα από τα σπουδαιότερα και πιο επίκαιρα συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής.

Υπόγεια Ρεύματα
Υπόγεια Ρεύματα

Από το 2015 λειτουργούν ως τρίο υλοποιώντας έναν από τους κλασικότερους και πιο ισχυρούς σχηματισμούς ροκ μπάντας (μπάσο-κιθάρα-τύμπανα). Ο Γρηγόρης Κλιούμης, το μακροβιότερο μέλος των Υπογείων Ρευμάτων, η φωνή και η ψυχή του σχήματος, ο Τάσος Πέππας στα τύμπανα, με περισσότερα από είκοσι χρόνια στα υπόγεια και ο Νίκος Γιούσεφ που ήταν στενός φίλος της ομάδας και βρίσκεται πια επί σκηνής πάνω από δέκα χρόνια με το μπάσο και το μουσικό πριόνι του. Αυτό το τρίο είναι από τις πιο σταθερές μορφές στην ιστορία του συγκροτήματος δίνοντας μια διαφορετική δυναμική τόσο στο δημιουργικό σκέλος όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, ένας χαρακτηριστικός ήχος, δεκάδες αγαπημένα τραγούδια και μια Υπόγεια παρέα που καταφέρνει να ξεπερνάει συνεχώς τα μουσικά της όρια δημιουργώντας την απόλυτη live ατμόσφαιρα σε κάθε συναυλία. 30 Years

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού