Trio NUKeLEUS

Trio NUKeLEUS
Nukeleus Trio

Trio NUKeLEUS Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, μια μοναδική συναυλία jazz στο Σουίτα Art Cafe Τρίκαλα

Jazz Trio

Trio NUKeLEUS είναι ένα jazz trio που δημιουργήθηκε το 2006 και από τότε συμμετέχει σε πολλά μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποτελείται από τον πιανίστα Σάμι Αμίρη, τον ντράμερ Γιάννη Σταυρόπουλο και τον κοντραμπασίστα Περικλή Τριβόλη.

Τrio NUKeLEUS

Σύγχρονη παλλόμενη jazz Trio NUKeLEUS

Σε μία και μοναδική εμφάνιση το γνωστό Jazz trio θα προσφέρει στο κοινό της πόλης μας την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την πρωτοποριακή καλλιτεχνική δημιουργία μιας σύγχρονης, παλλόμενης jazz, σε ένα δυνατό, σχεδόν «ανορθόδοξο» ρεπερτόριο, με απαιτήσεις που ξεπερνούν τα εσκαμμένα ενός piano trio.

Διοργάνωση: Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων. Email: sfmtrik@gmail.com

Βαθιά́ μουσική παιδεία

Ο μέγας Αμερικανός σαξοφωνίστας Graig Bailey, έχει πει για αυτούς πως είναι το δυνατότερο rhythm section που έχει παίξει στην Ευρώπη! Στην πραγματικότητα όμως, ο πιανίστας Σάμι Αμίρης, ο ντράμερ Γιάννης Σταυρόπουλος και ο κοντραμπασίστας Περικλής Τριβόλης, είναι κάτι παραπάνω από ένα εξαιρετικό rhythm section. Η σπουδαία τεχνική κατάρτιση και η βαθιά́ μουσική παιδεία των μελών του συγκροτήματος, τους επιτρέπει να βουτήξουν πέρα από το ρυθμό και τη μελωδία, δημιουργώντας μια μουσική απαιτητική, ουσιαστική, τεχνική, που φλερτάρει με την σύγχρονη κλασική παράδοση πατώντας, όμως, επάνω στον τζαζ αυτοσχεδιασμό.

Mουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα

Ένα ρεπερτόριο σχεδόν «ανορθόδοξο», που δείχνει τις δυνατότητες του piano trio έξω από τα εσκαμμένα. Από το 2006 που δημιουργηθήκαν οι NUKeLEUS trio έχουν συμμετάσχει σε πολλά μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τρίο βρίσκεται σε διαδικασία ηχογράφησης μιας οπτικοακουστικής απόδοσης του παλιού του ρεπερτορίου, ενώ σχεδιάζει ήδη τα επόμενα νέα projects.

Σουίτα Art Cafe Στεφάνου Σαράφη 18, Τρίκαλα 421 00Τ.Κ. Τηλέφωνο επικοινωνίας – 2431020676

Διοργάνωση: Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων. Email: sfmtrik@gmail.com

Εισιτήριο: 7€ (χωριστή χρέωση για ποτό)
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη, Απόλλωνος 14
Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκου, Ασκληπιού 15

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού