StarGate Metal band

StarGate Metal band
StarGate

StarGate Metal band από την Θεσσαλονίκη καλύτερη μορφή του μελωδικού heavy metal στην Ελλάδα

StarGate Metal band from Thessaloniki represents the epitome of melodic heavy metal in Greece.

Νεοκλασικό μελωδικό StarGate Metal band

Ο νέος δίσκος των Star.Gate είναι προ των πυλών. Το έκτο άλμπουμ των Ελλήνων metallers φέρει τον τίτλο Escaping The Illusion και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του Μάρτη μήνα 2024. Ο νέος δίσκος βρίσκει την Ελληνική μπάντα με νέο τραγουδιστή, τον Μάνο Φατσή. Οι Star.Gate μας έρχονται από την Θεσσαλονίκη και αγαπούν το νεοκλασικό μελωδικό metal. Έχουν κυκλοφορήσει έξη “ολοκληρωμένους” δίσκους: “Stargate” (2004), “Reborn” (2013), “Longing For Light” 2016, “The Dream” 2019. Unbroken Diamond 2022 Escaping The Illusion 2024


StarGate Metal band
StarGate Metal band

Κιθαρίστας Άνθιμος

Ο Άνθιμος Μάντη είναι εξαιρετικός κιθαρίστας, καθώς και μουσικός σε session και touring. Πραγματοποιεί περίπου 150 συναυλίες το χρόνο και έχει περιοδεύσει σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Ο βιρτουόζος της κιθάρας και τραγουδοποιός διαθέτει ένα αμίμητο προσωπικό στυλ που αναγνωρίζεται αμέσως και είναι πολύ εντυπωσιακό.


Μάνος Φατσής Νέος Τραγουδιστής

Ο Μάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Άρχισε να τραγουδά και να γράφει τραγούδια για το πρώτο του συγκρότημα που ονομάζεται Scarlet Sky το 2000 και μέχρι το 2009 εντάχθηκε σε πολλά συγκροτήματα, αλλά κανένα με επίσημη ηχογράφηση. Το 2009 εντάχθηκε στο live hard rock συγκρότημα “Badcase”, αλλά μόλις το 2012 μετά την ένταξή του στο ελληνικό Metal συγκρότημα “Dark Nova”, κατάφερε να κάνει την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία δίσκου με το συγκρότημα.

Το 2013 ο Μάνος μετακόμισε στη Γερμανία και εντάχθηκε στο γερμανικό old school metal συγκρότημα “Devilusion” που κυκλοφόρησε το μοναδικό επίσημο EP τους το 2005. Αφού μετακόμισε στη Γερμανία, άρχισε να εργάζεται ως session Singer για διάφορα συγκροτήματα και έργα, όπως οι Odyssey Desperado και οι City of Lights, με τελευταία συμμετοχή στο τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος “Star.Gate” που κυκλοφόρησε το 2024.


Κώστας Δομενικιώτης Μπάσσο Κιθάρα

Οι μουσικές του σπουδές ξεκίνησαν το 1984 στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης και μετά πέρασε στο Σύγχρονο Ωδείο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διάφορων σπουδαίων μουσικών όπως οι John Patitucci, Tom Kennedy, Stuart Hamm, Greg Howe. Τον Απρίλιο του 1999 εμφανίστηκε στις σελίδες του αμερικανικού περιοδικού BASS PLAYER ως μέρος της προσκοπικής τους αναφοράς. Είναι ο μπασίστας των συγκροτημάτων UTHULL, STAR.GATE και D&D.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει ανοίξει παραστάσεις στην Ελλάδα για διάφορους καλλιτέχνες με επιρροή όπως ο Paul Gilbert (MR.BIG), ο Vinnie Moore (UFO), ο Jeff Scott Soto, ο Uli Jon Roth και ο Eric Martin. Είναι επίσης μπασίστας στο συγκρότημα Κώστας Μηλώσης καθώς και session μουσικός σε διάφορα γκρουπ στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία είκοσι χρόνια διδάσκει ηλεκτρικό μπάσο σε διάφορα ωδεία της Θεσσαλονίκης.


Πλήκτρα Αρμόνιο Πιάνο Σάκης Μπαντής

Ο Σάκης Μπαντής ασχολείται από την παιδική του ηλικία με παιχνίδια που παράγουν ήχους και δεν σταμάτησε ούτε τώρα που πλησιάζει στη μέση ηλικία! Πολύπλευρος μουσικός και συνθέτης, κυρίως στους τομείς του ροκ και του metal, όπου εκτός από τα διαπιστευτήριά του στο Star.gate, είναι επίσης μέλος των Ελλήνων progsters Horizon’s End, ασχολείται επίσης με την ορχηστρική μουσική και τη fusion/jazz, η τελευταία προβάλλεται στο prog /fusion trio Uthull, σε συνδυασμό με τον εγκέφαλο του Star.gate Κώστα Δομενικιώτη. Νέες συνθέσεις, παραστάσεις και αναζήτηση νέων ηχητικών όψεων είναι οι πάντα αναζητούμενοι στόχοι του.Πολλοί περιγράφουν τον Στέργιο Κούρου ως έναν από τους πιο ταλαντούχους metal drummers στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι είναι μορφωμένος μουσικός και συνθέτης πολλών τραγουδιών που κυκλοφόρησαν με το όνομα του progressive metal συγκροτήματος Horizon’s End. Το 1996 ηχογράφησαν μαζί τα άλμπουμ, Sculpture On Ice, Concrete Surreal και επίσης το “Intensification 2005” .

Μέχρι τώρα συνολικά, ο Στέργιος ηχογράφησε 7 άλμπουμ με πολλά συγκροτήματα είτε ως πλήρες μέλος είτε ως session μουσικός σε διάφορα στυλ όπως Metal, Rock, Pop και Instrumental. Σε μια παράλληλη πορεία, ο Στέργιος δούλεψε και με πολλούς άλλους καλλιτέχνες, μερικούς πολύ δημοφιλείς, όπως ο κιθαρίστας Gus G Firewind, ο Michael Boremann Jaded Heart, οι Bonfire, οι Redrum Wardrum και ερμήνευσε ως open act για συγκροτήματα όπως οι DIO, PAIN OF SALVATION, CRIMSON GLORY, THERION. , UDO, PRIMAL FEAR, SABBAT.

Proudly powered by WordPress

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού