Bel Air Radio

Bel Air Radio
Bel Air Radio

Ίντερνετ ραδιόφωνο Bel Air Radio

Ίντερνετ Ραδιοφωνικός σταθμός Bel Air Radio. Καλύτερο ίντερνετ ραδιόφωνο στην Θεσσαλονίκη.

Στις 25 Μαρτίου 2020 υπήρχε μια μυστηριώδης αύρα που συνδέει τις ημερομηνίες, ο Γιάννης Μελάς ίδρυσε το Bel Air Web Radio και προέβαλε την πρώτη του εκπομπή. Ο Covid19 μόλις έδειξε το άσχημο πρόσωπό του και όπως λέμε στο Bel Air Radio όταν συμβαίνει κάτι κακό, μόλις γεννήθηκε ένα καλό. Υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, πομποί, αναλυτές ήχου, εντυπωσιακά γραφικά και η απίστευτη μουσική βιβλιοθήκη Γιάννη είναι τα κλειδιά για το γρήγορο και εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Το Bel Air Web Radio, με λίγη βοήθεια από τον ομώνυμο φίλο μας στο εξωτερικό, κατέκτησε τις Συχνότητες Ιστού και άκμασε με μουσικές συσκευές και καρδιές σε όλο τον κόσμο. Λόγω της πανδημίας έπρεπε να μείνουμε σπίτι και να αποφύγουμε τις συναντήσεις με άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το Bel Air Web Radio να μεταδίδει διάφορα μουσικά σετ που έστελναν οι Top Thessaloniki Djs. Ήταν ένα εικονικό στούντιο, οι Djs επικοινώνησαν με τον Γιάννη μέσω διαδικτύου και τα μουσικά σκηνικά που διηύθυναν τοποθετήθηκαν στα decks του Ραδιοφώνου. Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram προετοιμάστηκαν σε ελάχιστο χρόνο και είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν

Bel Air Radio

Ίντερνετ Ραδιόφωνο Bel Air Radio

Dj Pro Γιάννης Μελάς Bel Air Radio

Γεια, αυτός είναι ο Γιάννης, είναι επαγγελματίας Dj γάμου και το όραμά του παραμένει το ίδιο τα τελευταία 35 χρόνια. Εμπνευσμένος από όλο τον κόσμο, που αγαπά τα υπέροχα πάρτι, γιορτάζει τον γάμο του με το μοναδικό τους στυλ, μένοντας μακριά από οτιδήποτε μέτριο, συνηθισμένο. Μαζί του θα εξετάσετε κάθε μικρή λεπτομέρεια από το χρονοδιάγραμμα της δεξίωσης, τα ειδικά τραγούδια, τη μουσική για την τελετή σας, καθώς και όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που πρόκειται να συμβούν, ώστε να απολαύσετε το γαμήλιο πάρτι που σας αξίζει.

Γιάννης Μελάς

Καλύτερο ίντερνετ ραδιόφωνο στην Θεσσαλονίκη

Resident Djs