Βασίλειος Θάνογλου Vasilios Thanoglou

Βασίλειος Θάνογλου Vasilios Thanoglou
Θάνογλου Βασίλης

Βασίλειος Θάνογλου Vasilios Thanoglou Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Συμμετέχω Θερμαϊκός.

Δημοτικές εκλογές Θερμαϊκού

Προσπάθησα να απέχω προσπάθησα να μη συμμετέχω σ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές πέρασαν τα χρόνια μου είπαν όλοι…Η ψυχή μου όμως μου λέει ότι τον Θοδωρή πρέπει να τον βοηθήσουμε Όλοι! Πρέπει Όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας στην προσπάθεια του ,στο όνειρο του να διοικήσει δίκαια κάθε γωνιά του Θερμαϊκού!

Vasilios Thanoglou
Vasilios Thanoglou

Να τον βοηθήσουμε να πάει τον τόπο μπροστά, να κάνει έργα ουσιαστικά !Χωρίς ίχνος ματαιοδοξίας και με γνώμονα το μέλλον του Θερμαϊκού στηρίζω τον Θοδωρή Τζέκο και σας ζητάω την ψήφο σας!

Ας στηρίξουμε Όλοι τον Θοδωρή!

Βασίλειος Θάνογλου Vasilios Thanoglou Συμμετέχω Θερμαϊκός

Αυτόν τον άνθρωπο στηρίζω που με απλά λόγια χωρίς λαϊκισμούς και χωρίς να πλατειάζει μας είπε τις προτάσεις του! Ο Θοδωρής εμπνέει σιγουριά ,ο κόσμος μπορεί στηριχθεί επάνω του!

Επιλέξτε τον και προσπεράστε κάθε προηγούμενο! Επιλέξτε αυτόν το λαμπρό νέο να μας πάει ένα βήμα μπροστά!

Θάνογλου Τζέκος
Βασίλειος Θάνογλου

Δημοτικές Εκλογές 2023 Οερμαϊκός

 Άνθρωπος με ψυχή και όρεξη για προσφορά στα κοινά του τόπου μας. Γεννήθηκε το 1951 στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Είναι μόνιμος κάτοικος Περαίας. Παντρεμένος με την Χαρούλα Θάνογλου γένος Πουρνατζή. Έχουν τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Είναι πτυχιούχος εργοδηγός ηλεκτρολόγος στην σχολή Ευκλείδη. Διετέλεσε πρόεδρος στον ΕΑΣ Αχιλλέας Περαίας και πρόεδρος Α.Ο.Δ. Θερμαϊκού. Με τεράστια προσφορά στον εθελοντισμό και μεγάλο έργο στις δωρεές προς τοπικούς οργανισμούς και την εκκλησία.