Προοπτική της πόλης City perspective

Προοπτική της πόλης City perspective
προοπτική της πόλης

Συμμετέχω Θερμαϊκός Δυναμικό ξεκίνημα ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου Συμμετέχω Θερμαϊκός Προοπτική της Πόλης City perspective.

Συμμετέχω Θερμαϊκός

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε η παράταξη Συμμετέχω Θερμαϊκός με τον Θεόδωρο Τζέκο να πραγματοποιεί αγιασμό στο εκλογικό τμήμα στην Επανομή όπου ο κόσμος πλημμύρισε το εκλογικό κέντρο καθώς και τον προαύλιο χώρο του και απέδειξαν, ότι η παράταξη αποτελεί τη μεγάλη αυτοδιοικητική κίνηση που εγγυάται την προοπτική της πόλης και του Δήμου.

Εγκαίνια Επανομή2
City Perspective

Προοπτική της πόλης City perspective

Βροντερό ξεκίνημα νίκης από την Επανομή και συνεχίζουμε… για να αλλάξουμε σελίδα στο δήμο Θερμαϊκού!! Σας ευχαριστούμε!

ψηφοδέλτιο νίκης, ανατροπής και αλλαγής

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι καταθέσαμε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας. Ένα ψηφοδέλτιο με στελέχη διακεκριμένα στην κοινωνία για την επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική τους διαδρομή. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, ανατροπής και αλλαγής, ένα ψηφοδέλτιο προοπτικής και ελπίδας.

Με αυτοπεποίθηση συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη, βλέποντας την αποδοχή των θέσεων μας από την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού οι οποίο θεωρούν επιβεβλημένο να ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ότι μας κρατάει στάσιμους και να κοιτάξουμε με προοπτική και ελπίδα στο μέλλον!

q2
Δημήτριος-Γρουσουζάκος-2
Δημήτριος-Γρουσουζάκος

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού