Δημήτριος Γρουσουζάκος Dimitrios Grousouzakos

Δημήτριος Γρουσουζάκος Dimitrios Grousouzakos
Δημήτριος Γρουσουζάκος

Δημήτριος Γρουσουζάκος Dimitrios Grousouzakos Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ. Ε. Θερμαϊκού δημοτικής εκλογικής παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ.

Συμμετέχω Θερμαϊκος

Συνδημότισσες και Συνδημότες Με ώριμη σκέψη κατέρχομαι  στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  στην Δημοτική Ενότητα Θερμαϊκού με τον Συνδυασμό  ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ  ΘΕΡΜΑΪΚΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΕΚΟΣ.  Συμπορεύομαι με τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΖΕΚΟ  γιατί είναι  ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΣ στα κοινά  και οραματίζεται έναν ΣΥΓΧΡΟΝΟ Δήμο με επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ

dimitriosgrousouzakos tzekostheodoros

Η ΟΜΑΔΑ μας  που αποτελείται από καταξιωμένα  στελέχη με  δημιουργική πορεία στη ζωή, με ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ και όρεξη για ΔΟΥΛΕΙΑ, εγγυάται την ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ας κοιταχτούμε στα μάτια και ας αφήσουμε μια για πάντα πίσω μας το παλιό και  να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον. Με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ , με ΗΘΟΣ, με ΑΞΙΕΣ  και με ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ  που έχω αποδείξει υπηρετώντας την ΠΑΤΡΙΔΑ ως  ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε Διοικητικές και Επιτελικές θέσεις , ζητάω τη στήριξή σας για να αγωνίζομαι και να διεκδικώ έναν καλύτερο Δήμο για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας. Θα σας τάξουν πολλά πάλι οι ίδιοι που ποτέ δεν τα έκαναν πράξη.

goursouzakos dimitrios

Δημήτριος Γρουσουζάκος Dimitrios Grousouzakos ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ  ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

Ο Δήμος μας χρειάζεται τη ΡΙΖΙΚΗ αλλαγή που φέρνει η Παράταξη ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ  ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ . ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. Υπάρχει λύση. Σας ευχαριστώ  πολύ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΑΚΟΣ.

symmetecho thermaikos

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού