Shootreal

Shootreal
shootreal-commercial

Βίντεο λήψη shootreal

Καλώς ήλθατε στο Shootreal, Θεσσαλονίκη βασισμένη σε υψηλής ποιότητας φωτογραφία & videography ειδική ομάδα που θα μετατρέψει την ειδική περίσταση σας σε μόνιμες, πολύτιμες αναμνήσεις. Ειδικευόμαστε σε γάμους αλλά και φροντίζουμε για γενέθλια, βαπτίσεις και κάθε άλλη ειδική περίσταση που θα θέλατε να τραβήξετε σε φιλμ, καθώς και να προσαρμόσετε οποιοδήποτε πακέτο ταιριάζει στο ατομικό σας γούστο και στυλ.

Θεσσαλονίκη
Βασιλέως Ηρακλείου 19
546 24 T.K Τηλέφωνο: +30 694 784 0014

Παραγωγή Βίντεο Shootreal

Το τμήμα υπηρεσιών παραγωγής βίντεο διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για το σενάριο, τη λήψη, την επεξεργασία, την παραγωγή και τη διανομή του βίντεο σας αποτελεσματικά και με τρόπο που να ευθυγραμμίζεται με τους στόχους μάρκετινγκ και να το υποστηρίζει.

Εμπορική Καταναλωτική Βιντεογραφία και Φωτογραφία

Βιντεογραφία και Φωτογραφία από μικρά διαδικτυακά βίντεο και διαδικτυακά έργα μέχρι τεράστιες παραγωγές βίντεο στην Ελλάδα. Η ενσωμάτωση υψηλής ποιότητας, επαγγελματικού βίντεο στη στρατηγική μάρκετινγκ μπορεί να φαίνεται ανέφικτη, αλλά δεν είναι. Ένα από τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την ομάδα ψηφιακού μάρκετινγκ είναι η συνεργασία με τους ειδικούς μας.