Κτήμα Γάμου Wedding

Κτήμα Γάμου Wedding
κτήμα-μέλισσα 🐝

Κτήμα Γάμου Αίθουσα Δεξιώσεων wedding Πολυχώρος Μέλισσα Παραλία Ποταμός, Επανομή Θεσσαλονίκη ξεχωριστός χώρος εκδηλώσεων για μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση

Δεξίωσεις Γάμων

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση γαμήλιας δεξίωσης το κτήμα Μέλισσα μπορεί να οργανώσει και να φιλοξενήσει άρτια μοναδικές δεξιώσεις γάμου. Εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε. Δεξίωση γάμου Δεξίωση βάπτισης Επαγγελματικά Γεύματα Πάρτυ Συνέδρια Χορούς Συλλόγων. Εμπιστευθείτε το Μέλισσα για την οργάνωση εκδηλώσεων, βαπτίσεων, γαμήλιων δεξιώσεων και οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και απολαύστε την διεξαγωγή της από το έμπειρο προσωπικό μας σε μία εορταστική ατμόσφαιρα. Με φόντο το βουνό των Δώδεκα Θεών Όλυμπο με καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού κόλπου.

Δεξίωση γάμου Δεξίωση βάπτισης

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση γαμήλιας δεξίωσης το Μέλισσα μπορεί να οργανώσει και να φιλοξενήσει άρτια μοναδικές δεξιώσεις γάμου.

wedding
wedding

Ένας ονειρεμένος γάμος έχει ως αποκορύφωμα μια ονειρεμένη δεξίωση και μια ονειρεμένη δεξίωση χρειάζεται το κατάλληλο σκηνικό…Το Melissa Seaside Bar σε μία μοναδική τοποθεσία πάνω στην θάλασσα είναι εδώ για να σας προσφέρει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για το γάμο σας!

Αξέχαστος Γάμος wedding

Παραδοσιακός, μοντέρνος, εξωτικός όπως και αν τον έχετε φανταστεί σίγουρα τον δικός σας γάμο μπορούμε να τον κάνουμε ονειρεμένο ξεχωριστό!

Εάν θέλετε να οργανώσετε έναν ονειρεμένο γάμο στην Θεσσαλονίκη το Παραλιακό Μπαρ Εστιατόριο Μέλισσα στον Ποταμό Επανομής είναι μία εξαιρετική επιλογή. Η πολυτέλεια και η ανυπέρβλητη άνεση, το μοναδικό στυλ, ευρυχωρία και η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, έχετε τη δυνατότητα να διοργανώσετε έναν αξέχαστο γάμο ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση ακριβώς όπως επιθυμείτε.

Γαμήλιες Δεξιώσεις Μέλισσα

Δεξίωση γάμου Δεξίωση βάπτισης Επαγγελματικά Γεύματα Πάρτυ Συνέδρια Χορούς Συλλόγων. το κυρίαρχο στοιχείο στη δεξίωση του γάμου σας να είναι η υψηλή αισθητική, η ιδιαίτερη διακόσμηση αλλά και οι διακριτικές πινελιές πολυτέλειας Η στιγμή που όλοι περιμένουν μετά την τελετή του γάμου είναι η είσοδος σας στο χώρο της δεξίωσης!

Αν επιθυμείτε ένα γάμο που θα μείνει αξέχαστος και που θα κερδίσει τους καλεσμένους σας με τη διαφορετικότητά του, τότε πρέπει να ξεφύγετε από τις κλασσικές επιλογές. Ο γάμος σας είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα σε ολόκληρη τη ζωή σας. Όπως είναι γνωστό, σε όλες τις περιπτώσεις, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά! Το Melissa seaside bar & restaurant είναι ένα μαγικό μέρος με μοναδική θέα, lounge διάθεση, για δεξίωση γάμου, βάπτισης, επαγγελματικού event.

Μέλισσα 🐝
Μέλισσα 🐝
Μέλισσα 🐝

Μέλισσα Παραλία ⛱ Ποταμός Επανομής T.K.575 00

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6972218338 , 6981283115 , 2392036750

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού