Melissa Team

Melissa Team
melissa-team

Melissa Team H επιλογή ενός εστιατορίου γίνεται όχι μόνο λαμβάνοντας υπόψη τα νόστιμα πιάτα, την όμορφη ατμόσφαιρα και τις προσιτές τιμές, αλλά και το γρήγορο και εξυπηρετικό service. Στο παραλιακό μπαρ εστιατόριο Μέλισσα υπάρχει μια δυνατή ομάδα με άψογη εξυπηρέτηση.

Εστιατόριο Παραλιακό Μπαρ Ποταμός Επανομής

Melissa Beach Bar  Σε ελάχιστη απόσταση από τη Θεσσαλονίκη στον Ποταμό Επανωμής, το Melissa Seaside Bar αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αποδράσουν από το κέντρο της πόλης και να απολαύσουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια σε μία πανέμορφη τοποθεσία. Σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης μας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις γεύσεις και γενικά το φαγητό, ενθουσιάστηκε με το service, την εξυπηρέτηση και τη φιλικότητα του προσωπικού και επέλεξε να επισκεφθεί ξανά το ίδιο εστιατόριο και μπαρ της παραλίας στον Ποταμό Επανομής. Αυτό δηλώνει  ότι η εξυπηρέτηση παίζει σπουδαίο ρόλο στην ικανοποίηση των πελατών μας!

crew4

Οι καλοί τρόποι δεν κοστίζουν τίποτα

Πηγαίνεις συχνά για φαγητό έξω και μάλιστα σε αρκετά καλά εστιατόρια. Ωραία. Φρόντισε να συμπεριφέρεσαι αναλόγως και μάλιστα σε μια ομάδα ανθρώπων που έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο: το service. Ορίστε λοιπόν μια λίστα από πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις, πριν γίνεις ο γελοίος του τραπεζιού.

To να μιλάς σε έναν άνθρωπο του service ή κάποιον που σε εξυπηρετεί, δε διαφέρει από τον τρόπο που θα μίλαγες σε κάποιον γνωστό σου ή κάποιον τυχαίο στο δρόμο ή σε μια υπηρεσία. Το γεγονός ότι σε εξυπηρετούν, δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι και υπηρέτες σου. Σκέψου τα βασικά: Αν είσαι καλός με κάποιον, θα είναι και αυτός καλός μαζί σου.

Ομάδα μας Melissa Team

Ένα από τα πράγματα που εκτιμούν βαθύτατα οι επαγγελματίες του service είναι να τους δείχνεις εμπιστοσύνη όσον αφορά την επιλογή των πιάτων. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών ενθουσιάζονται με πελάτες που είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν προϊόντα που παραδοσιακά δεν τιμούν. Άλλωστε γι’ αυτό δεν βγαίνεις να φας έξω; Για να δοκιμάσεις κάτι που δεν θα μαγειρέψεις στο σπίτι σου.

Μέλισσα 🐝 σεζόν 2022

Ωστόσο, οι κανόνες καλής συμπεριφοράς δεν είναι μια φορμαλιστική διαδικασία και, καθώς οι εποχές αλλάζουν, με τον ίδιο τρόπο αλλάζουν και εμπλουτίζονται και αυτοί, ιδιαίτερα όταν βγαίνουμε για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο. Ο στόχος, βέβαια, παραμένει πάντα o ίδιος: να είμαστε διακριτικοί και να φροντίζουμε να μην υπερβαίνουμε τα όρια έτσι ώστε να μη φέρουμε τους άλλους σε δύσκολη θέση.

Τέλος, αυτό που χαρακτηρίζει τον πραγματικά ευγενικό άνθρωπο είναι η συμπεριφορά του απέναντι σε όσους φροντίζουν για το δείπνο του. Οι σερβιτόροι, οι μετρ και όλο το προσωπικό είναι εκεί για να περνάμε όμορφα. Επιβάλλεται να σεβόμαστε το χρόνο και τον κόπο τους και η συμπεριφορά μας να μην τους επιβαρύνει

Όμως το σημαντικό δεν είναι να τηρούμε ένα πολύπλοκο πρωτόκολλο για να δείξουμε ότι γνωρίζουμε όλους του κανόνες. Το σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι savoir vivre σημαίνει «να ξέρεις να ζεις» και ότι ο καλύτερος τρόπος για να ζεις και να απολαμβάνεις είναι με διακριτικότητα, ευγένεια και σεβασμό προς τους άλλους.

All Photoshoot by Emi Lazidou

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού