ΠΑΣΟΚ – PASOK

ΠΑΣΟΚ – PASOK
Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Δημοτική Οργάνωση Θερμαϊκού. Υποδοχή Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον δήμο μας. PASOK

ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον δήμο μας.

Την Δευτέρα 13/3 υποδεχτήκαμε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον δήμο μας. Οι συνδημότες μας επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Νίκο Ανδρουλάκη και έδωσαν δυναμικό παρόν πλημμυρίζοντας τον χώρο που θα γινόταν η ομιλία, δηλώνοντας την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι σε τροχιά αναγέννησης και ανόδου. Καθημερινά γίνεται σαφές σε όλο και περισσότερους το δίλημμα των εκλογών, όπως το έθεσε στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας «ότι οι πολίτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ δικαιοσύνης και αδικίας, μεταξύ προγράμματος και φαυλότητας, μεταξύ αξιοκρατίας και αναξιοκρατίας.»

ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Δημοτική Οργάνωση Θερμαϊκού

Για την επόμενη μέρα των εκλογών κατέστησε σαφές ότι μόνο με προγραμματική συμφωνία μπορεί να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας η οποία μπορεί να λειτουργεί ως εμπόδιο στην αλαζονεία, γιατί δημιουργεί αντίβαρα και δεν μπορεί ένας Πρωθυπουργός να κάνει ό,τι θέλει με τους κολλητούς ή τους ανιψιούς του.

Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης

Διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη PASOK

Αναφερόμενος στον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι αυτός δεν είναι να αποσιωπήσει τις ευθύνες κανενός, ούτε να δώσει συγχωροχάρτια. Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι να αποκτήσει ο ελληνικός λαός κυβέρνηση με τη βούληση να οικοδομήσει ένα κράτος – εγγυητή του δημοσίου συμφέροντος, με διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική στρατηγική με ισχυρό και σαφή Σοσιαλδημοκρατικό προσανατολισμό.

Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού