Γιώργος Φεστερίδης George Festeridis

Γιώργος Φεστερίδης  George Festeridis
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ

Γιώργος Φεστερίδης υποψήφιος βουλευτής Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης George Festeridis

Πολιτικός με εμπειρία

Στα ονόματα που προβάλλονται ξεχωρίζει αυτό του Γιώργου Φεστερίδη στην Β’ Θεσσαλονίκης. Ενός μαχητή, έντιμου πολιτικού, με εμπειρία και σημαντική πολιτική, αυτοδιοικητική αλλά και συνδικαλιστική δράση από την Επανομή. Ευχόμαστε στον φίλο Γιώργο καλή επιτυχία στον αγώνα που καλείται να δώσει.

ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ

George Festeridis

Μεγάλο το έργο κ η προσφορά στην νεολαία και τον αθλητισμό.

Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Πορτοκάλη της Τρίτη ο Γιώργος Φεστερίδης. Γ.Φεστερίδης: Το ΠΑΣΟΚ είναι παράγοντας σταθερότητας και ευημερίας. Ο Γιώργος Φεστερίδης (Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Β Θεσσαλονίκης ) στην εκπομπή “Για την Πολιτική” με το δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Θεσσαλονίκης θα αναφερθεί σε όλα τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους πολίτες, ενόψει μάλιστα των επερχόμενων εκλογών.

George Festeridis Γιώργος Φεστερίδης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε το 1962 στην Περιχώρα Δράμας και κατοικεί στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Το 1984 εισήλθε στην Ελληνική Αστυνομία. Από το 1985 έως το 2019 υπηρετούσε στη Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα αυτό έχει υπηρετήσει σε διάφορες νευραλγικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας με σημαντική προσφορά τόσο στην υπηρεσία του όσο και στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και τους πολίτες ευρύτερης περιοχής.

ΠΑΣΟΚ ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ
Συνδικαλισμός στην Αστυνομία

Από το 1985 πρωτοστάτησε στους αγώνες για την καθιέρωση του συνδικαλισμού στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών. Διετέλεσε μέλος όλων των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης. Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Γενικός Γραμματέας καθώς επίσης και Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης. Το έτος 1998 ο πρώτος εν ενέργεια Αστυνομικός υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από το 2010-2014 ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και 2014-2019 Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δήμου Θερμαϊκού. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

ΠΑΣΟΚ ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ
ΠΑΣΟΚ
https://www.festeridis.eu/