Εκλογές 2023 Election

Εκλογές 2023 Election
εκλογές-2023

Γιώργος Φεστερίδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές του 2023 στην B’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης election

ΠΑΣΟΚ 2023 election

Στο πλευρό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στο ψηφοδέλτιο Β΄ περιφέρειας θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Φεστερίδης.

election
election

Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη

Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης που περιόδευσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στο πλευρό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Φεστερίδης.

Οι δύο άνδρες είχαν τη δυνατότητα να τα πουν, ενώ έκαναν μαζί τη βόλτα στην αγορά της περιοχής. Αμέσως μετά τη βόλτα, στη δήλωσή του, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο κόστος ζωής, που όπως είπε είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη, με τους μισθούς να είναι από τους χαμηλότερους, προσθέτοντας πώς απαιτούνται μόνιμες επιλογές για τα χρόνια προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας που επιδεινώθηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Εθνικές εκλογές 2023

Οι εθνικές εκλογές, είναι κοινό μυστικό, πως θα γίνουν σε λίγους μήνες. Για Μάρτη ή Απρίλη τις προσδιορίζουν οι εκλογολόγοι.  

Ήδη τα επιτελεία των κομμάτων βρίσκονται σε παροξυσμό καθώς γίνονται αλλεπάλληλες επαφές για να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές επιλογές για την εκλογική μάχη.
Άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες πληροφορίες για τις συνθέσεις των ψηφοδελτίων.

pasok-synedrio
pasok-synedrio

Μάλλον σε εκλογολογία και προετοιμασία φαίνεται πως προηγήθηκε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που έδωσε – μέσω διαρροών – την πρώτη λίστα υποψηφίων που μάλλον θεωρείται πως έχει τύχει της έγκρισης των αρμοδίων οργάνων αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί προς το τέλος του μήνα.

Στα ονόματα που προβάλλονται ξεχωρίζει αυτό του Γιώργου Φεστερίδη στην Β’ Θεσσαλονίκης. Ενός μαχητή, έντιμου πολιτικού, με εμπειρία και σημαντική πολιτική, αυτοδιοικητική αλλά και συνδικαλιστική δράση από την Επανομή. Ευχόμαστε στον φίλο Γιώργο καλή επιτυχία στον αγώνα που καλείται να δώσει.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού