Ναοδομία Church architecture

Ναοδομία Church architecture
ναοδομία

Ναοδομία Church architecture Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε σχέδιο σε εκκλησάκια και ναΐσκους επιθυμείτε και σας το παραδίδουμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε εσείς. Προκατασκευασμένοι Ναΐσκοι και Εκκλησίες 

Εκκλησάκια

Τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια που διαθέτουμε είναι παρεκκλήσια τύπου νησιώτικου, βυζαντινού και βασιλικού. Η διακόσμηση συνήθως εξωτερικά στα βυζαντινά εκκλησάκια είναι από πέτρα στον τοίχο και κεραμίδι στην οροφή.,Κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να αλλάξουμε οτιδήποτε στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του ναού.

Church architecture
Church architecture

Ναοδομία Δημήτρης Τσεκερίδης Church architecture

Με εμπειρία τόσων ετών στον τομέα της προκατασκευής, συνεχίζουμε την άριστη ποιότητα των κατασκευών μας. Πρόκειται για κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα βαριάς κατασκευής, άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής, ικανές να καλύψουν κάθε απαίτηση σας. Τα εκκλησάκια είναι σοβατισμένα εσωτερικά και εξωτερικά, βαμμένα με κατάλληλα χρώματα, και παρέχουν ηλεκτρική εγκατάσταση,

Επικοινωνία με την Ναοδομία

Τηλέφωνο Καλέστε μας στο σταθερό τηλέφωνο 2331071549

Κινητό Τηλέφωνο Καλέστε στο κινητό τηλέφωνο 6981880145

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο tsekeridisdimis@gmail.com

Η εταιρεία μας κατασκευάζει εκκλησάκια όλων των διαστάσεων, καλύπτοντας έτσι όλες τις απαιτήσεις της ναοδομίας της ορθόδοξης θρησκείας. Πρόκειται για εκκλησάκια, ναΐσκους, προσκυνητάρια αλλά και ναούς μεγαλύτερων διαστάσεων καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις για τις διαστάσεις.

Κατασκευάζουμε ναούς όλων των αρχιτεκτονικών ρυθμών της βυζαντινής ναοδομίας σταυροειδείς, μονό χώρους, βασιλικές, περίκεντρους ναούς, βασιλικές με τρούλο και βυζαντινούς ναΐσκους. Σε συνδυασμό με πρόναο και τρούλο. Περιλαμβάνουν Αγία τράπεζα, ιερό βήμα, κεκλιμένη στέγη από σκυρόδεμα με βυζαντινά κεραμίδια και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Παρέχουν πλήρως αντισεισμική, υδατοστεγή και θερμομονωτική αντοχή, καθώς και ηχομόνωση για την σωστή ακουστική στο εσωτερικό του ναού.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού