Εκκλησάκια Churches

Εκκλησάκια Churches
εκκλησάκια

Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε σχέδιο σε εκκλησάκια και ναΐσκους επιθυμείτε και σας το παραδίδουμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε εσείς. Churches Προκατασκευασμένοι Ναΐσκοι και Εκκλησίες Όλοι οι ρυθμοί μπορούν να συνδυαστούν με πρόναο και τρούλο. Περιλαμβάνουν Αγία τράπεζα, ιερό βήμα, κεκλιμένη στέγη από σκυρόδεμα με βυζαντινά κεραμιδιά και πλήρες ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Εκκλησάκια churches

Εκκλησάκια

Κατασκευή Ναΐσκων

Η μακροχρόνια πορεία στο χώρο της ναοδομίας έχει αναδείξει την ποιότητα κατασκευής του έργου μας σε υψηλά επίπεδα. Υλοποιούμε άμεσα με ευθύνη, συνέπεια και μεράκι την κατασκευή ναΐσκων που εσείς επιθυμείτε.

Ναοδομία

Τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια που διαθέτουμε είναι παρεκκλήσια τύπου νησιώτικου, βυζαντινού και βασιλικού. Η διακόσμηση συνήθως εξωτερικά στα βυζαντινά εκκλησάκια είναι από πέτρα στον τοίχο και κεραμίδι στην οροφή. Κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να αλλάξουμε οτιδήποτε στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του ναού.

Νησιώτικα εκκλησάκια

Μικρά εκκλησάκια με φόντο το μπλε και το κύμα είναι το κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα νησιά και συχνά το ιδανικό φόντο για ακόμα μία φωτογραφία, που θα περικλείει και θα αποτυπώνει την ατμόσφαιρα και τις εικόνες από τα νησιά του Αιγαίου

Εκκλησάκια  
Βέροια  
Περιφερειακή Βέροιας
591 32 Τ.Κ.

Δημήτρης Τσεκερίδης
ΤΗΛ – 2331071549

churches

www.ekklisakia.gr