Paradox Museum

Paradox Museum
paradox museum

Paradox Museum Τα πάντα στο Paradox είναι καινοτόμα και τροφοδοτούνται από την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία. Δεν είναι μόνο η δημιουργία εκθεμάτων. Έχει να κάνει με το να σχεδιάζεις ιστορίες που σε τολμούν να ξανασκεφτείς! Κάθε μέρα είναι διαφορετική στο Paradox Museum. Μια εμπειρία που θα σας ανατρέψει!

Εκπαίδευση και ψυχαγωγία

Στο Paradox Museum Λεμεσού, σας γαργαλάμε το μυαλό για διασκέδαση. Εδώ τίποτα δεν έχει νόημα, κι όμως όλα είναι απόλυτα αληθινά! Τα μουσεία μας είναι ένας χώρος απόλυτης δημιουργικότητας και αμφισβήτησης – είμαστε ένας προορισμός που πρέπει να δείτε και να βιώσετε για όλες τις ηλικίες. Επισκεφτείτε μας, νιώστε την εμπειρία και αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε!

Παράδοξο αντίθετο ή αντιφατικό

Με την έννοια «αντίθετα με την προσδοκία» ή «απίστευτο» στα αρχαία ελληνικά, η λέξη παράδοξο έχει καταλήξει να σημαίνει αντίθετη ή αντιφατική με την κοινή λογική. Ουσιαστικά, τα πραγματικά παράδοξα είναι πράγματα που αν είναι αληθινά, είναι ψευδή, και αν είναι ψευδή, είναι αληθινά – σε κάνουν να σκεφτείς ξανά.

Paradox Museum Limassol

Δημιουργία διασκέδαση

Το Paradox Museum έχει να κάνει με τη δημιουργία συναρπαστικών, διασκεδαστικών και εκπαιδευτικών εμπειριών που αγγίζουν τις καρδιές και το μυαλό των επισκεπτών μας. Ό,τι κάνουμε είναι εμποτισμένο με μια μοναδική επιθυμία να δημιουργήσουμε συναρπαστικές στιγμές ανακάλυψης. Οι συγκλονιστικές εμπειρίες μας προκαλούν το μυαλό και αφήνουν το στίγμα τους!

Καλά τοποθετημένος, εμπνευσμένος χώρος που λατρεύουμε να αποκαλούμε – ένα παράδοξο σπίτι!

Όσο κι αν μας αρέσει να ονειρευόμαστε σε πραγματικότητες που μπορεί να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν, είμαστε εξαιρετικά ικανοί στην επιλογή παγκόσμιων τοποθεσιών για έμπειρο κοινό που είναι εύστοχα έτοιμο να δει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

  • Αποκτήστε πρόσβαση και στα 50+ διαδραστικά εκθέματα
  • Εξασφάλιση της ώρας και της ημερομηνίας για την επίσκεψή σας
  • Μένοντας έκπληκτος για 60 λεπτά
  • Μια τρελή καλή στιγμή που προκαλεί την προοπτική σας!

Γνωστά παγκοσμίως ως ένας από τους πιο καινοτόμους χώρους στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, τα μουσεία μας αποτελούν εμπειρίες που συναρπάζουν το μυαλό, ξεγελούν τα μάτια και φανταστικά διασκεδαστικές εμπειρίες. κάθε τοποθεσία είναι ένας μοναδικός προορισμός ψυχαγωγίας γεμάτος τοπικά εμπνευσμένες έννοιες, ιστορίες και γεγονότα.

Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τα πράγματα με μια ουγγιά από έννοιες εκτός αυτού του κόσμου και μια δόση συναρπαστικής διασκέδασης. Γιατί ξέρουμε ότι χρειάζονται δύο για να χορέψουν ένα άθλιο ταγκό, αλλά χρειάζεται μια ομάδα για να το βγάλει έξω από το πάρκο!

paradox museum visit

Ωρες λειτουργίας Είμαστε ανοιχτοί! Δευτέρα 10:00-20:00 Δευτέρα11:00-20:00 Τρίτη11:00-20:00 Τετάρτη11:00-20:00 Πέμπτη11:00-20:00 Παρασκευή11:00-21:00 Σάββατο10:00-22:00 Κυριακή10:00-21:00

Το Μουσείο Paradox είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε με φίλους, οικογένεια ή ως ομάδα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους

Βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στη Μαρίνα Λεμεσού.

Η είσοδος του μουσείου είναι απέναντι από τον κεντρικό χώρο στάθμευσης της Μαρίνας.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού