Καρπενήσι Χειμερινοί Αγώνες Winter Games

Καρπενήσι Χειμερινοί Αγώνες Winter Games
χειμερινοί-αγώνες

Winter Games Τους Χειμερινούς Αγώνες Masters διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

ΕΑΤ Αλέξανδρος

Η ομάδα μας συμμετείχε με 17 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν 46 μετάλλια ενώ ήμασταν η δεύτερη ομάδα σε αριθμό μεταλλίων στην διοργάνωση.

winter games
winter games

Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Masters Winter Games

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Καρπενησίου «Παύλος Μπακογιάννης»  πραγματοποιήθηκαν  οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Masters το διήμερο 4-5 Μαρτίου 2023.

Το μεγάλο ραντεβού για κολυμβητές και κολυμβήτριες που έγραψαν τη δική τους ιστορία, και άφησαν το αποτύπωμά τους στο χώρο.

Οι αγώνες  διεξήχθησαν  σε τρεις ενότητες, το Σάββατο 4 Μαρτίου από τις 16:00 και την επομένη Κυριακή 5 Μαρτίου, 09:00, 16:00). Το Σάββατο το απόγευμα πριν την έναρξη των τελικών (15.45),  πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης.

Τους Χειμερινούς Αγώνες Masters  διοργάνωσε  η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Στο πλαίσιο των Αγώνων η ΚΟΕ  βραβεύθηκαν  αθλητές αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters της Ρώμης το 2022,

ΕΑΤ Αλέξανδρος
EAT Αλέξανδρος

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ MASTERS

Το ραντεβού δόθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου από 256 αθλητές και αθλήτριες. Στη σκιά των θλιβερών γεγονότων οι αγώνες ξεκίνησαν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και στη συνέχεια ακολούθησε η διεξαγωγή των αγώνων.

Θετικό ήταν το πρόσημο για την τοπική κοινωνία που φιλοξενήσαμε για ακόμη μια φορά μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση αποδεικνύοντας πως το Καρπενήσι αποτελεί αθλητικό προορισμό και επενδύουμε προς την κατεύθυνση αυτή

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού