Βιβλίο Book

Βιβλίο Book
βιβλίο-Ντίνα

Σε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σας προσκαλούμε με χαρά στην παρουσίαση ενός μοναδικού βιβλίου Book της Ντίνας Παπαϊωάννου. Και τη νύχτα έρχονται οι Άγγελοι

Βιογραφικό της συγγραφέως.

Η Ντίνα Παπαϊωάννου γνωστή κυρίως από τον χώρο της μουσικής – την ξέραμε όλοι σαν μια εξαιρετική τραγουδίστρια. Αγαπημένη φωνή της Θες/νίκης και μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως οι Γιάννης Σπανός – Χρήστος Νικολόπουλος – Θανάσης Πολκανδριώτης – Γιάννης Ζουγανέλης και άλλοι…

Τετάρτη 8 Μαρτίου ώρα έναρξης 20.00 Καφέ OCTO Καρδία. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν Κούλα Γιαννακίδου βαλκανιονίκης πρώην γενική γραμματέας αθλητισμού και Ελένη Τσώνη καθηγήτρια φυσικής αγωγής πρόεδρος του συλλόγου ΑΓΑΠΗ Βασιλικής Κόμνου.

Book
book

Ντίνα Παπαϊωάννου Βιβλίο Book

Αυτό που δεν γνωρίζαμε πολλοί από μας είναι πως η Ντίνα Παπαϊωάννου επεκτείνεται γενικότερα στον χώρο της τέχνης και της συγγραφής, καθώς σε πολύ νεαρή ηλικία εκδίδει δυο ποιητικές συλλογές « γλυφό νερό » και « με τα φτερά της νιότης ».

Ακολουθούν λίγο αργότερα τα αφηγήματα «…και τη νύχτα έρχονται οι άγγελοι » και « παράθυρο με θέα », καθώς και ένα μίνι θεατρικό με τίτλο « μια στάση εδώ ». Σε αναμονή έκδοσης βρίσκεται η τελευταία ποιητή της συλλογή με τίτλο « σε ημίφως ». Οι πολύ θετικές κριτικές σπουδαίων πνευματικών ανθρώπων, όπως ο μεγάλος μας ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος, ο γνωστός στιχουργός -ποιητής Φίλιππος Γράψας που ύμνησε την πόλη μας με τα τραγούδια του (Σ αναζητώ στη Σαλονίκη – Λαδάδικα κλπ ) καθώς και πολλοί άλλοι, εκδότες και μη, με τις θετικές κριτικές τους υπήρξαν το κίνητρο για την σημερινή παρουσίαση. « και τη νύχτα έρχονται οι άγγελοι..»

Ένα συναρπαστικό αφήγημα μέσα από μια συνθετική δημιουργία συλλήψεων, φαντασίας, οραματισμών και αναπολήσεων που δημιουργούν αίσθηση στον αναγνώστη. Ο άγγελος που επικαλείται στο βιβλίο της η συγγραφέας, υπαρκτή οντότητα ή όχι; Κανείς δεν ξέρει. Μένει να το μάθουμε μέσα από την αφήγησή της.

βιβλίο ντίναπαπαιωάννου
Ντίνα Παπαϊωάννου

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού