Κολύμβηση masters

Κολύμβηση masters
masters_swim

Το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Ιανουαρίου 2023 έγινε στην πόλη μας η πρώτη ημερίδα κολύμβησης μάστερ masters της χρονιάς για το 2023 με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα .

ΕΑΤ Αλέξανδρος

Το Σαββατοκύριακο  14 και 15 Ιανουαρίου διεξήχθη  στην πόλη μας η πρώτη ημερίδα κολύμβησης masters του έτους 2023, με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Στον αγώνα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή αθλητών, επιτεύχθηκαν πολλά πανελλήνια ρεκόρ.

masters
Κολύμβηση masters

Κολύμβηση Masters

Ο θεσμός της κολύμβησης masters και η ανάπτυξη αθλητικών δράσεων που απευθύνονται σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες συμβάλλουν στην ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους και στην προβολή υγιών προτύπων τρόπου ζωής για τους μεγαλύτερους συμπολίτες μας, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με μεγάλο αριθμό μελετών, συντελεί στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής τους υγείας και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος.                           

Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας

Η άρτια διοργάνωση των αγώνων ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του σωματείου μας με την εταιρεία τέλεσης αθλητικών αγώνων «Why Νot» τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ).

Ο κ. Ζεϊμπέκης Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δέχτηκε με χαρά την πρόσκλησή μας και πραγματοποίησε αρκετές από τις απονομές μεταλλείων στους νικητές των αγωνισμάτων, με πιο σημαντική αυτή του πρώτου νικητή στο αγώνισμα των 100m ελεύθερο για την ηλικιακή κατηγορία 80-85. Ο πρώτος νικητής του αγωνίσματος, ο οποίος ήταν και ο μεγαλύτερος ηλικιακά αθλητής των αγώνων, αποτελεί απόδειξη των ωφελειών της διαχρονικής ενασχόλησης με τον αθλητισμό και παράδειγμα προς μίμηση για τους αθλητές όλων των ηλικιών.

masters
masters

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού