Υδάτινος Κόσμος Water World

Υδάτινος Κόσμος Water World
waterworld_eat

Water World Στις 25 και 26 Φεβρουαρίου προγραμματίστηκε η διεξαγωγή του 1ου Κυπέλλου Υδάτινος Κόσμος στον Βόλο, σε μία πόλη με μακρά παράδοση στις υδάτινες δραστηριότητες.

Υδάτινος Κόσμος

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αποστολή της ομάδας των προαγωνιστικών μας στον Βόλο, για τη συμμετοχή τους στον 1ο αγώνα κυπέλου της χρονιάς “Υδάτινος Κόσμος”. Τα παιδιά δοκιμάστηκαν πρώτη φορά σε αγώνες εκτός Θεσσαλονίκης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην εξαιρετική αυτή διοργάνωση και ισχυροποίησαν τους δεσμούς μεταξύ τους.

Αγώνες κολύμβησης Water World

Ειδικότερα, οι αγώνες κολύμβησης οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά, στο κλειστό κολυμβητήριο 8 διαδρομών Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλης Πολύμερος», περιελάμβανε τρεις αγωνιστικές ενότητες, ως εξής: Κάθε σύλλογος συμμετέχει χωρίς αριθμητικούς περιορισμούς κολυμβητών σε κάθε αγώνισμα και για κάθε ηλικία από 9 έως 12 ετών.

ΕΑΤ Αλέξανδρος

Πρώτο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος στον Βόλο

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες 9 ετών μπορούν να συμμετέχουν σε έως 2 ατομικά αγωνίσματα, οι αθλητές 10, 11 και 12 ετών συμμετέχουν σε 3 ατομικά αγωνίσματα, ενώ οι αθλητές 11 ετών, από τα 3 ατομικά αγωνίσματα που μπορούν να συμμετέχουν, τουλάχιστον το 1 δεν θα είναι αγώνισμα του ελεύθερου στυλ.

Στη Νέα Ιωνία οι αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών για το κύπελλο “ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Με πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Κολύμβησης «Υδάτινος Κόσμος» και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων,  πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, στο Βόλο, αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ».

H Α΄ αγωνιστική ενότητα ξεκίνησε το Σάββατο στις 10 το πρωί, η Β΄ αγωνιστική όπως και η τελετή έναρξης  στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας και η Γ΄ αγωνιστική ενότητα την Κυριακή στις 10 το πρωί. Κάθε σύλλογος συμμετέχει χωρίς αριθμητικούς περιορισμούς κολυμβητών  τριών σε κάθε αγώνισμα και για κάθε ηλικία 9-10-11-12 ετών.

ΕΑΤ Αλέξανδρος
ΕΑΤ Αλέξανδρος

Όλοι οι αθλητές μπόρεσαν να συμμετέχουν σε έως 2 αγωνίσματα ανά αγωνιστική ενότητα.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού