Αιμοδοσία Blood donation

Αιμοδοσία  Blood donation
Αιμοδοσία

Δώστε αίμα χαρίστε ζωή. Σας ενημερώνουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Επιβατών (στο κτίριο του ΚΕΠ) θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία. Blood Donation

ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ, ΧΑΡΙΣΤΕ ΖΩΗ! Blood Donation

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Επιβατών (στο κτίριο του ΚΕΠ) θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με την Αιμοδοσία ΓΝΘ “Άγιος Παύλος”. Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και τα αποθέματα ελάχιστα. Για αυτό το λόγο, ΟΛΕΣ οι φιάλες που θα συλλεχθούν, θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ KAI MONO για τις ανάγκες της τράπεζας αίματος του Δήμου Θερμαϊκού και των πολιτών του.

ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ, ΧΑΡΙΣΤΕ ΖΩΗ!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 23920-25887-Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θερμαϊκού.”

Blood Donation
Blood Donation

Συγκέντρωση φαρμάκων

Συγκέντρωση φαρμάκων στο Δήμο Θερμαϊκού. Σάββατο 4 Μαρτίου ώρα 10.00 – 14 00. Στην είσοδο του Δημαρχείου Θερμαϊκού ΠΕΡΑΙΑΣ. Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ μαζί με το Δήμο Θερμαϊκού, διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Συγκέντρωση Φαρμάκων

Συγκέντρωση φαρμάκων & υγειονομικού υλικού το Σάββατο 4 Μαρτίου

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ μαζί με το Δήμο Θερμαϊκού, διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 14:00, στην είσοδο του Δημαρχείου Θερμαϊκού Περαίας.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού