Summer Camp

Summer Camp
summer-camp

Summer Camp Αθλητικό, θερινό, ημερήσιο camp του ΕΑΤ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Summer Sports Camp

Εκπολιτιστικό Αθλητικό Τμήμα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Το Εκπολιτιστικό Αθλητικό Τμήμα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», προωθεί από το 2005 την ανάπτυξη αθλητικών δράσεων, την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους και την προβολή υγιών προτύπων τρόπου ζωής, τόσο για τα παιδιά μας όσο και για τους μεγαλύτερους συμπολίτες μας. Το σωματείο μας αναπτύσσεται στο χώρο της κολύμβησης, της τεχνικής κολύμβησης, του μοντέρνου πένταθλου και του τριάθλου στη Βόρειο Ελλάδα. Διαθέτει αγωνιστικό τμήμα με elite και masters κολυμβητές με το τμήμα των masters να είναι το πολυπληθέστερο στην Βόρειο Ελλάδα και το δεύτερο πανελληνίως σε επιτυχίες, τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για κάθε ηλικία (από 4 έως 70 ετών), τμήμα aqua aerobic και τμήμα θεραπευτικής γυμναστικής στο νερό. Στη δύναμή μας έχουμε κολυμβητές αλλά και τριαθλητές όλων των ηλικιών.

summer camp
Summer Camp

Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης

Το σωματείο μας, κατόπιν αίτησης των μελών του για τη δημιουργία πρωινών τμημάτων κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, διοργανώνει θερινό αθλητικό camp στον χώρο του Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης για τη δημιουργική, αθλητική απασχόληση των μικρών μας φίλων κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών.

Θερινό Camp summer camp

Στο θερινό camp τα παιδιά των μελών του ΕΑΤ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, αλλά και όσοι καινούριοι μικροί φίλοι θελήσουν να εγγραφούν σε αυτό, θα ασχολούνται, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη των προπονητών με τα αθλήματα της κολύμβησης, της τεχνικής κολύμβησης, του τριάθλου, του water polo, του μπάσκετ, του βόλεϊ και του στίβου. Θα απασχολούνται με ομαδικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων μεταξύ των αθλημάτων και θα ξεκουράζονται μετά τη λήψη του πρωινού τους γεύματος και του σνακ.

Αθλητές του συλλόγου EAT

Κάθε εβδομάδα θα διοργανώνονται ενημερωτικές ομιλίες κατά τις οποίες  καταξιωμένοι γιατροί, διαιτολόγοι, προπονητές και αθλητές του συλλόγου μας θα βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν τη σπουδαιότητα της υγιεινής διατροφής και τα οφέλη του αθλητισμού και να τα εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

Το camp θα διαρκέσει 6 εβδομάδες.

summer camp
Summer Camp

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού