Λάμψη Shine

Λάμψη Shine
belair_radio

Το έργο της Λάμψης είναι πολυεπίπεδο. Shine Με το θεσμικό της ρόλο κατάφερε να αλλάξει πολλά τα τελευταία χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα και ελπίζει να πετύχει ακόμα περισσότερα.

Στηρίζουμε το Έργο της “Λάμψης”

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε για τρίτη χρονιά τον ραδιομαραθώνιο όπως έχουμε καθιερώσει υπέρ του Συλλόγου “Λάμψη” Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος . Θα εκπέμπουμε ζωντανά από τo #Bonbar Lounge & Cuisine στο κέντρο της πόλης που βρίσκεται στην Βογατσικού 3 ώστε να μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να ζήσετε από κοντά την εμπειρία του ραδιοφώνου μας!!!!

Λάμψη
Shine

Bel Air Radio

Στηρίζουμε το Έργο της “Λάμψης” και τα παιδάκια με καρκίνο στέλνοντας από κινητό, ένα κενό SMS στο 19833 (Χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 10%.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 2 παιδο-ογκολογικά / αιματολογικά τμήματα στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, όπου νοσηλεύονται καρκινοπαθή παιδιά από όλη τη Β. Ελλάδα. Η «Λάμψη», αξιοποιώντας αντίστοιχες χορηγίες, προέβει στην επέκταση και ριζική ανακατασκευή των τμημάτων, καθώς και στην ανανέωση του εξοπλισμού τους.

Η «Λάμψη» σχεδίασε, ανάθεσε και επέβλεψε τα παρακάτω έργα, με δαπάνες του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» το οποίο έκανε μεγάλη δωρεά στη «Λάμψη» ειδικά για αυτό το σκοπό. Έγινε μετεγκατάσταση στο κτίριο αιμοδοσίας, της μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας» που προηγουμένως στεγαζόταν στον β΄ όροφο του κτιρίου Παιδιατρικής, δίπλα από το παιδο-ογκολογικό. Μετά την απελευθέρωση του συγκεκριμένου χώρου, έγιναν εργασίες επέκτασης του Παιδο-ογκολογικού σε όλο το εύρος του ορόφου του, αυξάνοντας την επιφάνεια του τμήματος από τα 400 τ.μ. στα 600 τ.μ. Με εξαίρεση τα δομικά στοιχεία του ορόφου, όλοι οι χώροι του Παιδο-ογκολογικού επανακατασκευάστηκαν, και τοποθετήθηκε νέος ξενοδοχιακός εξοπλισμός. Ανάλογες εργασίες έγιναν και στα εξωτερικά ιατρεία στο ισόγειο. Η διαρρύθμιση έγινε σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 

λάμψη
Shine

ΛΑΜΨΗ – SHINE

Ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ (Shine) ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη (απόφαση 1364/1987 του πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης) από γονείς απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα και νοσηλεύτηκαν στα παιδο-ογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 2 παιδο-ογκολογικά τμήματα, ένα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης κι ένα στο ΑΧΕΠΑ που εντάσσεται στη Β΄ Παιδιατρική κλινική ενώ αντίστοιχη κλινική στο Γ.Ν. Θ. Παπανικολάου φιλοξενεί εφήβους και παιδιά που οδηγούνται προς μεταμόσχευση του μυελού των οστών.  Ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ είναι πιστοποιημένος από το ΥΠΕΚΥ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων) ως φορέας παροχής πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τα οικονομικά του ελέγχονται από τη Διεύθυνση Παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης ως έχουσα την αρμοδιότητα εποπτείας φιλανθρωπικών σωματείων. 

belair_onair
belair_onair

Thermaikos Portal παρέχει ζωντανή σύνδεση με το Bel Air Radio στην ιστοσελίδα του

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού