MDS

MDS
mds-musicschool

Μουσική Ακαδημία MDS Σχολή Κιθάρας Πιάνου Μπάσσου Σύγχρονων Κρουστών Μπάμπη Μερτζάνη στα Γιαννιτσά Πέλλας

mds

Μαθήματα Μουσικής

Με οδηγό την αγάπη για τη μουσική, και κινητήριο δύναμη για την καλύτερη εκμάθηση μουσικής στα Γιαννιτσά Πέλλας. Ξεκινάμε το μουσικό μας ταξίδι στοχεύοντας ψηλότερα από ποτέ στην Μουσική Ακαδημία MDS. Με τις σύγχρονες και εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας, μέσα σε ένα μοναδικό κλίμα που καλλιεργεί το πάθος για τη μουσική, οι καταξιωμένοι δάσκαλοι και oι μαθητές μας πειραματίζονται μέσα στο μουσικό εργαστήριο RSL. Με τις φθηνότερες τιμές των διδάκτρων στον νομό Πέλλας.

Μουσική Σχολή στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών οδός Αισχύλου, 583 00

MDS Modern Drums School

Μουσική Ακαδημία Αποστόλου Λουκά 5, Γιαννιτσά 581 00

Μουσική Ακαδημία MDS

Παραδίδονται μαθήματα Ηλεκτρικής και Ακουστικής Κιθάρας από πτυχιούχο καταξιωμένο δάσκαλο, jazz rock guitar, και επιπρόσθετη σπουδή και ειδίκευση στην μουσική διδασκαλία. Με μεγάλη εμπειρία και δισκογραφία . Με παρουσία σε όλη την Ελλάδα. Αναλαμβάνω όλα τα επίπεδα μαθητών. Προετοιμασία για συμμετοχή σε εξετάσεις της RSL της Μεγάλης Βρετανίας. Προετοιμασία για τα μουσικά σχολεία. Διδάσκονται όλα τα μουσικά στυλ Jazz, Latin, Blues , Funk , Rock. Διδάσκονται επίσης Jazz Θεωρία, Αρμονία και Ear – training. Δυνατότητα στο μαθητή να λάβει μέρος σε εξετάσεις της Rockschool για την απόκτηση αγγλικού πτυχίου.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ

Τα μαθήματα ακουστικής κιθάρας αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών που θα συναντήσετε στην Rock School. Ο εξαιρετικά ευχάριστος και ταυτόχρονα καινοτόμος τρόπος διδασκαλίας στηρίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά μουσικά πρότυπα και είναι εκείνος που μας ανέδειξε και μας διαχωρίζει από όλες τις μουσικές σχολές και ωδεία στα Γιαννιτσά. Ενεργός καταξιωμένος καθηγητής και ταυτόχρονα υπεύθυνος διεξαγωγής όλων των μαθημάτων ακουστικής κιθάρας. Εάν θέλετε να μάθετε κιθάρα ακουστική κλασσική και αν έχετε στο νου σας μαθήματα η μουσική σχολή MDS Γιαννιτσά σας περιμένει

Μαθήματα Πιάνου

Μπορεί να σας ακούγεται αρκετά δύσκολο, αλλά αργότερα θα καταλάβετε την πραγματική ευχαρίστηση και ικανοποίηση που μπορεί να πάρει το παιδί σας από τα μαθήματα πιάνου και μουσικής. Έτσι, με λίγα λόγια, το πιάνο μπορεί να κάνει το παιδί σας να νιώσει συναρπαστικά. Κάνει καλύτερη την ικανότητα ομιλίας και ανάγνωσης .Ένα άτομο που εξασκεί τον εαυτό του με μαθήματα πιάνου μπορεί να βελτιώσει τις δεξιότητές του για ακρόαση, ομιλία και δημιουργικότητα.

mds drumschool
Μουσική 🎶 Ακαδημία

Διδασκαλία της θεωρίας της μουσικής στην Μουσική Σχολή MDS είναι υποχρεωτικό μάθημα για όλους τους σπουδαστές. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει γενικά περί μουσικής και ήχου, ορολογίες, βασικά στοιχεία για την ανάγνωση παρτιτούρας νότες, αξίες, διαστήματα, κλίμακες και συγχορδίες. Μαζί με το μάθημα της θεωρίας ο σπουδαστής παρακολουθεί μαθήματα σολφέζ. Στην εκμάθηση της θεωρίας ο σπουδαστής μαθαίνει να διαβάζει και να αναγνωρίζει ότι έχει μάθει στη θεωρία με το μελωδικό και ρυθμικό τραγούδι καθώς επίσης και την καταγραφή αυτών στο πεντάγραμμο. Ο στόχος του μαθήματος είναι ο σπουδαστής να λύσει ζητήματα που αφορούν την κατανόηση της παρτιτούρας και των στοιχείων της μουσικής ώστε να μπορεί να αποδώσει ένα μουσικό κείμενο στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Τύμπανα 🥁

Στο μοντέρνο τμήμα σημαντική θέση έχουν τα τύμπανα, σύνολο κρουστών. Ένα απλό σετ αποτελείται από ταμπούρο, κάσα, χάι χατ, δύο πιατίνια και δύο τομ. Το διδακτικό προσωπικό μας σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε τύμπανα μέσα από τεχνικές ασκήσεις . και με πρακτική εξάσκηση σε τραγούδια είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος. Οι μαθητές με το που μάθουν τη σωστή τεχνική ξεκινούν να παίζουν με μαθητές άλλων τμημάτων. Είναι πολύ σημαντικό για τους σπουδαστές των ντραμς να μπορούν να είναι μέλη ομάδας από την αρχή της φοίτησής τους, ώστε να εκπαιδευτούν πολύ καλά, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σαν σύνολο συγκρότημα.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού