Έντιμοι Απατεώνες 2023 Honest Scammers 2023

Έντιμοι Απατεώνες 2023 Honest Scammers 2023
έντιμοι απατεώνες

Η Πρεμιέρα των έντιμων απατεώνων ξεκινάει στο αγαπημένο μέρος της ομάδας στη Σκοπιά Σερρών στις 13 Αυγούστου Κυριακή 20:30 στη πλατεία του χωριού. Honest Scammers 2023

Θεατρική Παράσταση

11 χρόνια Έντιμοι Απατεώνες… η φετινή μας ιστορία ξεκινά σε μια γαλλική γειτονιά του Τροκαντερό, στο Παρίσι, στα μέσα της δεκαετίας του ‘40.

έντιμοι απατεώνες θέατρο
Honest Scammers 2023

Έντιμοι Απατεώνες 2023 Honest Scammers 2023 Η τρελή του Σαγιό

Στην πλατεία Αλμά ολα κυλούν ωραία μέχρι που μια παρέα διεφθαρμένων στελεχών μιας νεοσύστατης εταιρείας, αποφασίζουν να σκάψουν όλο το Παρίσι για να ανακαλύψουν…πετρέλαιο! Τότε αναλαμβάνει δράση η Ωρελί, η τρελή του Σαγιό! Η ιδιοφυής τρελή της γειτονιάς, μια ιδεαλίστρια που βλέπει μόνο το καλό στον κόσμο και μαθαίνοντας το σχέδιο των ληστών, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος εξαφανίζοντάς τους από αυτό τον κόσμο.

Εκείνη, οι στενοί της συνεργάτες ένας ρακοσυλλέκτης και μια λαντζιέρα, η Ιρμα, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι περιθωριοποιημένοι φίλοι της καταστρώνουν μια παγίδα για τους κακούς, αντιστεκόμενοι στην απληστία του χρήματος και σε κάθε μορφή εξουσίας που επηρεάζει τις ζωές μας! Μια καυστική κωμωδία, πιο επίκαιρη από ποτέ, επισημαίνει τα αρνητικά του ευκαιριακού κέρδους και του τυχοδιωκτισμού και ανυψώνει τη σπουδαιότητα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της αποδοχής και του αλληλοσεβασμού.

Honest Scammers 2023

Η Πρεμιέρα των Έντιμων Απατεώνων

ξεκινάει στο αγαπημένο μέρος της ομάδας, στη Σκοπιά Σερρών στις 13 Αυγούστου Κυριακή 20:30 στη πλατεία του χωριού.

Συλλογή τροφίμων στερεάς τροφής και άλλες πρώτης ανάγκης τρόφιμα και αντικείμενα μαζί με το Humanity Greece.

Σας περιμένουμε όλους!

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού