New Year’s pie cutting Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας 2025

New Year’s pie cutting Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας 2025
New Year's pie cutting

New Year’s pie cutting Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας 2025 Μην ψάχνετε τελευταία στιγμή χώρο για την κοπή πίτας της εταιρείας σας! Γνωρίστε το  Caesars Events.

Ζητήστε σήμερα προσφορά

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει σύλλογος, σωματείο, εταιρεία ή δημόσιος οργανισμός που να μην διοργανώνει κάποια εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής πίτας, και μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για ένα επίσημο κοινωνικό γεγονός. Μην ψάχνετε τελευταία στιγμή χώρο για την κοπή πίτας της εταιρείας σας! Γνωρίστε το  Caesars Events. Έναν πολυτελή πολυχώρο εκδηλώσεων, στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει ευέλικτο πανοραμικό αμφιθέατρο  450 θέσεων περιβάλλον με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, με άριστη τεχνική υποστήριξη που εγγυάται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης

Caesars Events
Caesars Events

Eταιρικό πάρτι New Year’s pie cutting

Προσφέρεται, λοιπόν, μια ιδανική ευκαιρία, η εκδήλωσή σας να μετατραπεί σε εταιρικό πάρτι, χορό ή συνεστίαση ενσωματώνοντας τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και παρουσιάζοντας την νέα πορεία για την καινούρια. Επιβραβεύοντας και ψυχαγωγώντας τα μέλη ή τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, δεν είναι σπάνιο τέτοιες εκδηλώσεις να είναι τυπικές και σχετικά αδιάφορες, γι’ αυτόν το λόγο, μοιραζόμαστε μαζί σας όλες τις συμβουλές που θα κάνουν το event σας μοναδικό!

Eτήσια κοπή της πίτας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και όλοι οι σύλλογοι και οι περισσότερες επιχειρήσεις σχεδιάζουν την ετήσια κοπή της πίτας για το προσωπικό και τους συνεργάτες τους και οργανώνουν εταιρικά events συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς. New Year’s pie cutting

Caesars Events Αίθουσα εκδηλώσεων

Η επιλογή της αίθουσας εκδηλώσεων για το πάρτυ είναι πολύ σημαντική και εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων σας. Ο χώρος του Caesars Events είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει μια γιορτή, τότε με κάποιες τροποποιήσεις τη σωστή διακόσμηση και το σωστό φωτισμό και ηχητικό σύστημα που θα μπορέσετε πολύ εύκολα να τον μετατατρέψετε σε χώρο διασκέδασης. Caesars Events προσφέρει πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που σας απαλλάσσει από την αναζήτηση catering, ηχητικού εξοπλισμού και DJ.

Caesars Events reception hall
Caesars Events reception hall
έθιμο να ακολουθείται από συλλόγους

Κι επειδή γιορτή χωρίς μουσική, δεν γίνεται, επιλέξτε μεταξύ ζωντανής ορχήστρας ή Dj για να διασκεδάσετε με τις καλύτερες επιλογές. Συμβουλευτείτε μας και εμπιστευτείτε τη διασκέδασή σας σε επαγγελματίες ώστε να είστε σίγουροι ότι η εκδήλωση σας θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας αποτελεί ένα πατροπαράδωτο έθιμο με σκοπό το καλωσόρισμα του νέου έτους. Είναι τόσο βαθιά ριζωμένο στη ζωή των Ελλήνων που εκτός από την σηματοδότηση μιας ευοίωνης νέας οικογενειακής σπιτικής χρονιάς, έχει περάσει σε κάθε οργανισμό που στεγάζει μια συλλογική δράση. Έτσι βλέπουμε το έθιμο να ακολουθείται από συλλόγους εμπορικούς, φοιτητικούς και επιχειρήσεων για το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς. Στο Caesars Events σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες και ιδέες για την πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας ώστε η διοργάνωση να καλλιεργήσει το ξεκίνημα μιας Καλής Χρονιάς.

Caesars Events 5 χιλιόμετρο Χαριλάου Θέρμης

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +302310471175 Email caesarsclub.skg@gmail.com