Caesars Club

Caesars Club
caesars-club

Caesars Club αίθουσα γάμων οργάνωση εκδηλώσεων, βαπτίσεων, γαμήλιων δεξιώσεων και οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης

Εάν θέλετε να οργανώσετε έναν ονειρεμένο γάμο στην Θεσσαλονίκη το Caesars Club Reception Hall είναι μία εξαιρετική επιλογή. Η πολυτέλεια και η ανυπέρβλητη άνεση, το μοναδικό στυλ, ευρυχωρία και η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, έχετε τη δυνατότητα να διοργανώσετε έναν αξέχαστο γάμο ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση ακριβώς όπως επιθυμείτε. Ενημερωθείτε από το Caesars Club για να γίνει ο γάμος σας το πιο ρομαντικό γεγονός της ζωής σας. Ανακαλύψτε τις μοναδικές ιδέες, τις έξυπνες λύσεις, τις γαμήλιες προτάσεις και τις χρήσιμες πληροφορίες κατά την προετοιμασία του γάμου σας.

Αίθουσα Γαμήλιων Δεξιώσεων

Προσφέρουμε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Αν λοιπόν αναζητάτε την καλύτερη αίθουσα δεξιώσεων γάμου, ζητήστε μας άμεσα μια προσφορά. Οι άνθρωποί μας σας περιμένουν με χαρά να σας ξεναγήσουν στους χώρους μας , να ακούσουν τις ανάγκες και επιθυμίες σας και να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Αίθουσα Γαμήλιων Δεξιώσεων
Αίθουσα Γαμήλιων Δεξιώσεων

Caesars Club

Στην Θέρμη Θεσσαλονίκης είναι ένας χώρος κατάλληλος ώστε να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών του. Η καλαίσθητη κατασκευή και διακόσμηση, ο τεχνικός εξοπλισμός, η αίθουσα που κλιματίζεται, το έμπειρο προσωπικό και η μουσική το καθιστούν ιδανικό χώρο για μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή δεξίωση.

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Caesars Club λειτουργεί στην Θέρμη Θεσσαλονίκης είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο, είναι δημοφιλή επιλογή για τους διάφορους κοινωνικούς, πολιτιστικούς κι αθλητικούς συλλόγους του νομού Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στον δρόμο από Χαριλάου προς Θέρμη έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι έως 450 άτομα με άνεση έχει πρόσβασή σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Προσφέρεται για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, σεμιναρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και κοινωνικών εκδηλώσεων όπως πάρτι, μπουφέ βάφτισης, κοπή πίτας, ετήσια συγκέντρωση.

Παροχές και υπηρεσίες μας

Εμπιστευθείτε σε μας την οργάνωση εκδηλώσεων, βαπτίσεων, γαμήλιων δεξιώσεων και οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και απολαύστε την  διεξαγωγή της  από το έμπειρο προσωπικό μας σε μία  εορταστική ατμόσφαιρα.

caesars club
Αίθουσα Γάμων