Σεμινάριο Seminar

Σεμινάριο Seminar
seminario-anastasiadis

Τα εργαστήρια seminar απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου, που ποθεί να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες.

Κώστας Αναστασιάδης

Ο ρυθμός ως βασικός παράγοντας στη ζωή, μας ωθεί να νιώσουμε τους κραδασμούς της ενέργειας μέσω της κίνησης του σώματος, όπως με το περπάτημα, το τύμπανο Γη και με τις κραυγές μας, το πηγαίο γέλιο της Χαράς.

seminar

Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ seminar

Στα μουσικά εργαστήρια ρυθμολογίας ο Κώστας Αναστασιάδης μας εισάγει σε μια συνεργία παραδοσιακών και μοντέρνων ρυθμών που λειτουργεί ως πολύτιμη πύλη κατανόησης, με σκοπό την έκφραση μας στο παρόν μέσα από τις αντιθέσεις του ρυθμού με βάση την “Τετρακτύς του Πυθαγόρα”.

Μια βιωματική εμπειρία με ασκήσεις κλειδιά, που ως κύριο τους άξονα έχουν την ισορροπία σώματος – νου, με σκοπό την Ελεύθερη βούληση και το Ελεύθερο όραμα που είναι το κλειδί για έναν ανελισσόμενο άνθρωπο.

anastasiadis kostas
seminar

“Η Αρμονία του Ρυθμού”.

Ο drummer Κώστας Αναστασιάδης έχοντας όλ’ αυτά τα χρόνια συμπράξει με ετερόκλητα μουσικά σχήματα στην παγκόσμια σκηνή, αναδεικνύει και υποστηρίζει πλέον με την ώριμη αυτοσχεδιαστική του δεξιοτεχνία, τον μοναδικά ιδιαίτερο παλμό του μέσα στο χώρο του χρόνου.
Έχοντας διακριθεί με τον έπαινο του ¨Μοναδικά Ιδιαίτερου Στυλίστα¨( Unique Individual Stylist Award ) που εγκαινιάστηκε από το P.I.T. ( Percussion Institute of Technology στο Los Angeles της California) ειδικά για να αποδοθεί τιμή στις καινοτόμες δεξιότητές τους.
Ο Κώστας Αναστασιάδης ως ανήσυχος ερευνητής που σέβεται ωστόσο τις ρίζες του, μελετά και αναζητά την παράδοση και την εξέλιξη της, δημιουργώντας ένα φρέσκο κράμα διαθέσεων του ήχου. Επίσης είναι ο δημιουργός της μουσικής μεθόδου που ονομάζεται: “Η Αρμονία του Ρυθμού”.

Σεμινάριο Seminar

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου, που ποθεί να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες.

22.1. 2023 Προσέλευση στις 18.00.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων
είσοδος με πρόσκληση

Χίου 4, Αχαρνές Κόκκινος Μύλος,

136 71 Τ.Κ. Αθήνα

τηλέφωνο κρατήσεων 6974780499.

Ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Η κλίση του στη μουσική εκδηλώθηκε από τα παιδικά του χρόνια.

Αυτοδίδακτος μουσικός παίρνει μέρος σε τοπικά συγκροτήματα της εποχής και το 1986 αρχίζει η επαγγελματική του καριέρα και συνεργάζεται με καλλιτέχνες της χώρας του.
Το 1992 η δίψα του για γνώση τον οδηγεί στην Αμερική και παίρνει μαθήματα μουσικής στο Musicians Institute της Καλιφόρνια.

Στο διάστημα της φοίτησής του (Percussion Institute) καινοτομεί ανακαλύπτοντας μία μέθοδο με το όνομα “Κύκλοι του Ρυθμού” («Cycles of Rhythm»)  η οποία αναγνωρίστηκε από μουσικούς υψηλού επιπέδου όπως: Jack Dejonette, Vinnie Colaiuta, Tony Wiliams, Ralph Humphrey,Casey Scheuerel, Efrain Toro, Billy Higgins κ.α. Επίσης λαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία στο επαγγελματικό τέστ “Vocational” (Sight reading). seminar

Οι επαναστατικές του ιδέες τιμήθηκαν από το Μ.Ι.Τ., καθιερώνοντας τον έπαινο του “Μοναδικού Ιδιαίτερου Στυλίστα (« Unique Individual Stylist Award ») ειδικά για να αποδοθεί τιμή στις καινοτόμες δεξιότητές του.
Μετά το τέλος των σπουδών του διδάσκει στο P.Ι.Τ. παραδίδει σεμινάρια και παίρνει μέρος σε ζωντανές εμφανίσεις με τους Jimmy Mahlis, Kim Stone, Steve Bailey, The Hellenic Sounds, Brett Garsed, T.J. Helmerich, Milcho Leviev, Simon Nabatov, Tamir Hendelman, Erkan Ogur, Tars Lootens, Martin Gjakonovski,  Andreas Hepp, Thomas Siffling, Theodossi Spassov, Duke, Bojan Z, Oz Ezzeldin και πολλούς Έλληνες καταξιωμένους μουσικούς.
Προσωπικά μουσικά σχήματα Jazz trio, Didji-Dimensions and Diaplus

anastasiadis cympad
seminar

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού