ΠΑΣΟΚ PASOK

ΠΑΣΟΚ PASOK
ΠΑΣΟΚ-ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ

Γιώργος Φεστερίδης Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β Θεσσαλονίκης Pasok

Αγώνες για την Δημοκρατία

Η επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή. Η ζωή μου! Οι αγώνες μου για δημοκρατία, ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε όλους και σε όλες. Ιδέες και αξίες που τίμησα και κράτησα από τα νεανικά μου χρόνια μέχρι σήμερα. Αξίες που ταυτίζονται με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ!

Βιογραφικό Γιώργου Φεστερίδη ΠΑΣΟΚ PASOK

Γιώργος Φεστερίδης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε το 1962 στην Περιχώρα Δράμας και κατοικεί στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Το 1984 εισήλθε στην Ελληνική Αστυνομία. Από το 1985 έως το 2019 υπηρετούσε στη Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα αυτό έχει υπηρετήσει σε διάφορες νευραλγικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας με σημαντική προσφορά τόσο στην υπηρεσία του όσο και στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και τους πολίτες ευρύτερης περιοχής.

Ιδρυτικό στέλεχος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Από το 1985 πρωτοστάτησε στους αγώνες για την καθιέρωση του συνδικαλισμού στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών. Διετέλεσε μέλος όλων των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης. Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Γενικός Γραμματέας καθώς επίσης και Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης. Το έτος 1998 ο πρώτος εν ενέργεια Αστυνομικός υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από το 2010-2014 ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και 2014-2019 Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δήμου Θερμαϊκού. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού