Natural Soft

Natural Soft
natural soft

Natural Soft παραγωγή εκτύπωση και εμπορία χαρτοπετσετών στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης

natural soft napkins
Natural Soft

Χαρτοπετσέτες

Η έδρα της επιχείρισης είναι στην Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης,  σε χώρο 1.700 τ.μ. Η δυνατότητα της εταιρίας να παράγει μαλακή (tissue) αλλά και σκληρή (mg) χαρτοπετσέτα, εισάγοντας πρώτη ύλη από μεγάλες χαρτοβιομηχανίες της Ευρώπης αλλά και να τυπώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα (15 ημέρες χρόνος παράδοσης πρώτης παραγγελίας), την καθιστά μία από τις πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές της ελληνικής αγοράς.

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας και τις άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και προσαρμοζόμαστε ταχύτατα, προσφέροντας πάντα λύσεις με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία. Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο, μας έχει καθιερώσει ως μία σοβαρή, αξιόπιστη και ιδανική λύση στην παραγωγή και εκτύπωση χαρτοπετσετών.

Natural Soft στην Νέα Μηχανιώνα

Από το 2006 η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε νέες τεχνολογίες παραγωγής και εκτύπωσης χαρτοπετσέτας. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, ωθεί στην αναζήτηση νέων προϊόντων, πρωτοποριακών για την ελληνική αγορά για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών μας. Εξυπηρετούμε χονδρεμπόρους, café, bar, restaurant, ξενοδοχεία ,fast food, catering, κέντρα μαζικής εστίασης, κέντρα αισθητικής.


Διεύθυνση

ΒΙ.ΠΕ. Μηχανιώνας, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο
23920 36750 – 23920 36751

Email
info@naturalsoft.gr
logistirio@naturalsoft.gr

Fax
23920 36751

Ωράριο λειτουργίας
Τηλεφωνικού κέντρου:
Δευτέρα – Παρασκευή 07:00 – 16:00

Παραγωγή και Εκτύπωση

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από καινοτόμα και πρωτοπόρα προϊόντα όπως: σουβέρ, σουπλά, μια σειρά από νέα διπλώματα χαρτοπετσέτας 1/4, 1/8 θήκη, V-Fold και μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες και αποχρώσεις (21 χρώματα) ανάλογα με τις ανάγκες των συνεργατών μας.

Η χρήση ανακυκλώσιμων προϊόντων στην διαδικασία παραγωγής έχει γίνει πια μέρος της καθημερινότητάς μας. Με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, παράγουμε νέα προϊόντα, φιλικά προς αυτό.

naturalsoft michaniona
Χαρτοπετσέτες
Οικολογικές χαρτοπετσέτες

Η Natural Soft δεν είναι μία απρόσωπη εταιρία. Αποτελείται από μία ομάδα νέων ανθρώπων με δυναμισμό, όραμα και πολύ όρεξη για δουλειά, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι προσωπικές σχέσεις που δημιουργούμε στις  συνεργασίες μας είναι η εγγύηση για την επιτυχία τόσο την δική μας όσο και των συνεργατών μας.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *