Kiko Navarro

Kiko Navarro
kiko-navarro-melissa

Ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο Dj/producer Kiko Navarro

Resident DJ

Dj/producer της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής για ένα μοναδικό set που συνδυάζει διαφορετικές μουσικές τάσεις deep house, garage, underground, latin, afro, disco,νέες κυκλοφορίες μαζί με Old School και Dance Floor Classics.

Kiko Navarro
Kiko Navarro

Kiko Navarro Melissa Beach Bar Potamos

Άρχισε να εργάζεται ως DJ το 1990, όπου και έγινε ο resident DJ για το Club Luna στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Από εκείνη την στιγμή το ενδιαφέρον του για την μουσική άλλαξε ριζικά. Το πάθος του για mixing, παραγωγή κομματιών και remixing καθώς και η εμμονή του για επιτυχία, τον έκαναν να επιτύχει το στόχο του, που δεν ήταν κανένας άλλος από το να γίνει ένας επαγγελματίας DJ.

Μεγάλη Εκδήλωση στο Μέλισσα 🐝 Επανομής

Η μουσική του είναι σίγουρα House. Συνδυάζει στοιχεία από NY και Chicago house με old school & dance floor classics. Η εξέλιξη του set του περιλαμβάνει ακούσματα από deep house, garage, underground, latin, afro και disco, ενώ πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση του ήχου που θα κάνει το πλήθος να χορεύει.

Μέλισσα Παραλιακό Μπαρ Εστιατόριο Ποταμός

Σε ένα χώρο με μινιμαλιστική διακόσμηση που παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού και του κόκκινου μπορείτε να δοκιμάσετε γευστικές συνταγές, μοναδικές μεσογειακές γεύσεις και ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις συνοδευόμενα από ποικιλία εκλεκτών κρασιών. Διαλέγοντας αγνά βιολογικά προϊόντα από μικρούς τοπικούς παραγωγούς της Επανομής , εξασφαλίζουμε την ποιότητα των πιάτων μας.

Melissa
Melissa

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού