Flower decoration Ανθοστολισμός

Flower decoration Ανθοστολισμός
Ανθοστολισμός

Flower decoration Ανθοστολισμός Κάθε τελετή είναι μοναδική και ο ρόλος του ανθοστολισμού σημαντικός. Συμβάλλει στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας αλλά και στην απόδοση της δέουσας τιμής προς τον εκλιπόντα.

Στολισμός ναών

Διακριτικές αλλά και πολυτελείς επιλογές που ανταποκρίνονται στο προσωπικό σας γούστο και αφορούν τον στολισμό ναών και οικιών, καθώς και πένθιμες κατασκευές με εγχώρια και εισαγόμενα άνθη.

Ανθοστολισμός Κηδείας
Ανθοστολισμός Κηδείας

Ανθοδέσμη

Τα λουλούδια στην ανθοδέσμη κηδείας είναι μία ένδειξη τιμής και έκφρασης των συλλυπητηρίων προς την οικογένεια του θανόντος. Γι’ αυτό επιλέγετε αυτό που σας αρέσει και αφήστε τον έμπειρο πωλητή να σας κατασκευάσει την ανθοδέσμη με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ανθοδέσμες κηδείας Flower decoration

Ανθοδέσμες κηδείας σε όλα τα κοιμητήρια της Αθήνας. Μπορείτε να αποστείλετε την ανθοδέσμη για την κηδεία και σε οποιαδήποτε Εκκλησία της Αθήνας που θα πραγματοποιήσετε την εξόδιο ακολουθία. Οι ανθοδέσμες κηδείας είναι από αληθινά λουλούδια. Συνήθως σε λευκές αποχρώσεις αφού το λευκό είναι κατεξοχήν το χρώμα των λουλουδιών των κηδειών.

teletesfuneral_grekas
teletesfuneral_grekas

Ο στολισμός της κάθε τελετής μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Στα ανθοπωλεία θα δείτε τεράστια ποικιλία προϊόντων και τιμές σε στεφάνια κηδείας, σταυρούς κηδείας, καρδιές κηδείας, ανθοσυνθέσεις κηδείας, ανθοδέσμες μπουκέτα κηδείας και στεφάνια δάφνινα. Που κάνουνε δωρεάν αποστολή λουλουδιών σε όλα τα κοιμητήρια νεκροταφεία της Αθήνας.

Γραφείο Τελετών στην Αθήνα Χρήστος Γκρέκας ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ , 6977212042


admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού