Drum Circles

Drum Circles
moving-drums

Το Drumming και οι Drum Circles στην Λεμεσό ομαδικά μαθήματα τυμπάνων έχουν μερικά εκπληκτικά οφέλη, επιτρέψτε μου να σας πω μερικά από αυτά.

Drum Circles
Drum Circles

Ομαδικά μαθήματα ντραμς

Οι κύκλοι των τυμπάνων οδηγούν σε μια βελτιωμένη κατάσταση ευεξίας για όλους, ενεργοποιούν, ανυψώνουν μια ομάδα και αφήνουν τους συμμετέχοντες με ένα θετικό και χαρούμενο συναίσθημα, καθώς το τύμπανο απελευθερώνει ενδορφίνες, εγκεφαλίνη και κύματα άλφα στον εγκέφαλο, τα οποία σχετίζονται με γενικά συναισθήματα ευεξίας και ευφορίας. Το τύμπανο είναι ένα μέσο για την ενοποίηση του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος καθώς προκαλεί βαθιά χαλάρωση.

Κύκλοι των τυμπάνων

Σε μια μελέτη, δείγματα αίματος από συμμετέχοντες που συμμετείχαν σε μια ωριαία συνεδρία τυμπάνων αποκάλυψαν μια αντιστροφή στις ορμόνες του στρες. Το τύμπανο είναι ένα εργαλείο αυτοέκφρασης όπου μπορείτε κυριολεκτικά να ξετυλίξετε τα συναισθήματά σας. Όταν κρατιούνται, τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να σχηματίσουν ενεργειακά μπλοκ, η φυσική διέγερση του χτυπήματος στα τύμπανα μπορεί να βοηθήσει στην άρση αυτών των μπλοκαρισμάτων. Έρευνες για το τύμπανο έχουν δείξει ότι το τύμπανο μειώνει την αρτηριακή πίεση και τις ορμόνες του στρες και βοηθά τους ανθρώπους να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Drum Circles

Οι κύκλοι ντραμς και τα ομαδικά μαθήματα ντραμς παρέχουν μια ευκαιρία για «συγχρονισμό», καθώς συνδέεστε με το δικό σας πνεύμα σε ένα βαθύτερο επίπεδο, το οποίο σας βοηθά να ευθυγραμμίσετε το σώμα και το μυαλό σας με τον φυσικό κόσμο. Ενώ χτυπάτε τα τύμπανα, μετακινείτε την επίγνωσή σας προς τη ροή της ζωής, και ενώ ρέετε με αυτόν τον ρυθμό δεν μπορείτε να παγιδευτείτε στο παρελθόν ή τις σκέψεις για το μέλλον σας.

Δημιουργική Έκφραση

Οι κύκλοι των τυμπάνων διεγείρουν τη δημιουργική έκφραση. Όταν τυμπάνετε σε μια ομάδα, μπορείτε να εκφραστείτε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους ανθρώπους να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους, που οδηγεί σε μεγαλύτερο δέσιμο και κατανόηση του εαυτού τους, βελτιώνει επίσης τις επικοινωνιακές δεξιότητες και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ακούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά μεταξύ τους. Τα Drum Circles φέρνουν τους πάντες κοντά, σπάζοντας όλα τα εμπόδια ηλικίας, φύλου, ικανότητας, γλώσσας και θρησκείας. Τα θεραπευτικά οφέλη των Drum Circles είναι τεράστια, το ομαδικό τύμπανο έχει θετικά αποτελέσματα στην υγεία μας και έχει βοηθήσει στην άρση καταστάσεων στρες, κούρασης και άγχους, υπέρτασης, αυτισμού, άσθματος, χρόνιου πόνου, αρθρίτιδας, ψυχικών παθήσεων, ακόμα και εθισμών.

Moving Drums
Moving Drums
Μαθήματα Τυμπάνων Λεμεσού

Οι θεραπείες με κυκλικά τύμπανα χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο ως παρεμβάσεις για τη νόσο του Αλτσχάιμερ, την άνοια και πολλά άλλα. Μελέτες δείχνουν ότι οι κύκλοι των τυμπάνων ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο γιατρός Barry Bittman, MD, νευρολόγος και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Μουσικής και Ευεξίας της Yamaha, έδειξε ότι το ομαδικό τύμπανο αυξάνει πραγματικά τα φυσικά Τ-κύτταρα, τα οποία βοηθούν το σώμα να καταπολεμήσει τον καρκίνο καθώς και άλλους ιούς. Οφείλεις στον εαυτό σου να δοκιμάσεις ντραμς και να νιώσεις τα οφέλη, και γίνεσαι αμέσως ο πιο κουλ τύπος στην πόλη.

Πληροφορίες Λεμεσός Κύπρος

Τηλέφωνο επικοινωνίας Peter 00357 96458609

Marilena 00357 99665546

Free Your Spirit Drum Gatherings
Free Your Spirit Drum Gatherings

«Το Free Your Spirit Gatherings ενθαρρύνει την ελευθερία, τον εορτασμό και την έκφραση μέσω της μουσικής και της κίνησης του σώματος. Αυτό είναι ένα κάλεσμα προς το χορό, τους λάτρεις της μουσικής και τους ανθρώπους με το μυαλό, που θέλουν να βιώσουν την εσωτερική ελευθερία, την ειρήνη και την ενότητα. Οι συγκεντρώσεις drumming Circle προσκαλούν ομοϊδεάτες να συγκεντρωθούν ειρηνικά και να εμφανιστούν για το ποιοι πραγματικά είναι. Είναι ένας ιερός χώρος χωρίς καμία κρίση, χωρίς προσδοκίες και χωρίς συγκρίσεις. Συγκεντρωνόμαστε για να δημιουργήσουμε μουσική και να ακούσουμε ο ένας τον άλλον με καλοσύνη, αποδεχόμενοι παράλληλα την ατομικότητα και τη μοναδικότητα του καθενός. Αφήνουμε την παρούσα στιγμή να ξεδιπλωθεί φυσικά χωρίς προσπάθεια, επιτρέποντας στις αισθήσεις και τις καρδιές μας να μας καθοδηγήσουν μέσα από την εμπειρία! Δεν υπάρχουν λάθη σε αυτόν τον Κύκλο, αλλά ευκαιρίες να αναπτυχθούν και να μάθουν!

Γεια σε όλους!!
Θα φιλοξενούμε συγκέντρωση drum circle καθώς μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες παρακάτω❤️ (1) Free Your Spirit Drum Gatherings | Facebook
Εάν έχετε το δικό σας Τύμπανο ή οποιοδήποτε άλλο όργανο παρακαλώ φέρτε τα μαζί!!
Αν δεν έχετε, θα σας παρέχουμε, και αν δεν έχουμε αρκετά για όλους, καλό χρόνο για να χορέψουμε ή να διαλογιζόμαστε με τους αναζωογονητικούς ρυθμούς χαράς και ειρήνης🙏❤️

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού