Media Service

Media Service
media_services

Το κατάστημά μας Media Service λειτουργεί από το 2006 στο δήμο Θερμαϊκου με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών στα αναλώσιμα εκτυπωτών στην πώληση και επισκευή υπολογιστών και ταμειακών μηχανων και στον χώρο της μηχανογράφησης.

mediaservice 2

Κατάστημα υπολογιστών

Η εταιρία μας Media Service διαθέτει συμβατά toners και ink cartridges υψηλής ποιότητας αλλά και γνήσια αναλώσιμα όλων των κατασκευαστών. Όλα τα προϊόντα παράγονται σε εκσυγχρονισμένα και άρτια εξοπλισμένα εργοστάσια διαπιστευμένα με ISO 9001, ISO 14001 και IECQ HSPM QC 080000 πρότυπα. Στα 16 χρόνια λειτουργίας της Mediaservice Πληροφορική το ποσοστό μη καλής λειτουργίας των αναλώσιμων δεν ξεπερνά το 1.5%

Πιστοποίηση από την Α.Α.Δ.Ε

Ακόμη διαθέτουμε τη διανομή σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές των ταμειακών της ELZAB HELLAS ΑΕ,DIGINET και RBS A.E όπως και την πιστοποίηση από την Α.Α.Δ.Ε για την επισκευή τους. Ασχολούμαστε ενεργά με την μηχανογράφηση,εγκατάσταση ,τεχνική υποστήριξη αλλά και με την εκπαίδευση προσωπικού για την άμεση και αποτελεσματική λειτουργία μιας επιχείρησης.

Media Service Συνεργάτης της EPSILON NET

Είμαστε επίσημος συνεργάτης της EPSILON NET ,και διαθέτουμε όλες τις λύσεις της πλατφόρμας PYLON και EPSILON SMART για την κάλυψη των αναγκών του my data. Ολοκληρωμένες Εφαρμογές για όλες τις επιχειρήσεις. Το PYLON Commercial είναι μία εφαρμογή μηχανογράφησης νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών επιχειρήσεων, αλλά και, μέσα από την πολυετή εμπειρία και μελέτη, θέτει νέα standard στο τρόπο που αυτά θα λειτουργούν στο μέλλον.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την χρήση των αναλωσίμων μας ή έχεις κάποια ερώτηση  καλέστε μας άμεσα στο 23920 23323 ( 9:00 – 14:00 καθημερινές ) ή στείλτε μας email στο info@mediaservice.gr

ΑΝΘΕΩΝ 17 ΠΕΡΑΙΑ 57019

Media Service

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *