Triathlon Thessaloniki

Triathlon Thessaloniki
stt-thessaloniki

Triathlon Thessaloniki Ομάδα Τρίαθλου απο την Θεσσαλονίκη Το άθλημα που ονομάζουμε τρίαθλο, είναι στην ουσία η διαδοχική συμμετοχή σε τρία αγωνίσματα: κολύμβηση ποδηλασία τρέξιμο.

stt garefis

Τρίαθλο

STT αποτελείται από άντρες και γυναίκες με ηλικία από 18 ως 70 ετών. Βασίζεται στην ομαδικότητα και συνδυάζει την αγάπη του ερασιτέχνη με την σκληρή δουλειά του elite αθλητή. Γιατροί , Οικονομολόγοι , Επιχειρηματίες ,Μητέρες ,Συνταξιούχοι ,Φοιτητές και Πρωταθλητές  απολαμβάνουν κάθε μέρα το αγώνισμα του Τρίαθλου ακολουθώντας τα πιο προηγμένα επιστημονικά  προπονητικά προγράμματα.

Η φιλοσοφία της ομάδας βασίζεται σε τεχνικές που έχουν δοκιμαστεί σε πολλά αθλήματα και εκτός από τα αγωνιστικά αποτελέσματα φέρνουν και το μέγιστο ζητούμενο του ανθρώπου ……το ευ ζείν . Τα μέλη της ομάδας έχουν πολλές διακρίσεις στις ηλικιακές τους κατηγορίες και πολλές εγχώριες και διεθνείς συμμετοχές  και στα 4 αγωνίσματα (sprint , Olympic, Half Iron and Iron)

Oι προπονήσεις γίνονται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες της πόλης της Θεσσαλονίκης, τα προγράμματα φέρουν την εμπειρία των πρωταθλητών μας και τα μέλη ομαδικά συμμετέχουν στη διοργάνωση των προπονήσεων, την απόκτηση της επίσημης ένδυσης, το πρόγραμμα διατροφής και την ιατρική παρακολούθηση. Δε ξεχνάν ποτέ το λόγο για τον οποίο έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με το Τρίαθλο και έχουν σαν moto το …Κάθε άνθρωπος είναι πρωταθλητής του εαυτού του. Ακολουθήστε μας στο facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100046583295867  και με χαρά θα σας δούμε στις προπονήσεις μας. Age is just a number , unless you are full of excuses .

Αθλητικός σύλλογος STT triathlon Thessaloniki. Ο αθλητής συμμετέχει διαδοχικά στα τρία αγωνίσματα και μάλιστα συνεχόμενα (χωρίς κενό, πέραν αυτού που χρειάζεται για να φορέσει ρούχα ή να προσαρμόσει τον εξοπλισμό του). Η σειρά των αγωνισμάτων μπορεί να αλλάζει, αλλά συνήθως το κολύμπι προηγείται και ακολουθούν, ποδήλατο και τρέξιμο ή τρέξιμο και ποδήλατο. Επίσης υπάρχει και ποικιλία στα αγωνίσματα ως προς την απόσταση ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει και παραλλαγές ως προς το έδαφος στο οποίο διεξάγεται το κάθε αγώνισμα (το κολύμπι σχεδόν πάντα διεξάγεται σε ανοιχτή θάλασσα). Συνήθως ισχύουν λοιπόν τα ακόλουθα:

  • Κολύμπι: 1 χλμ ή 1,5 χλμ ή 2 χλμ (στο ironman φτάνει και τα 3,5 χλμ)
  • Ποδήλατο: 20 χλμ ή 40 χλμ ή 60 χλμ (στο ironman φτάνει τα 180 χλμ)
  • Τρέξιμο: 5 χλμ ή 7 χλμ ή 10 χλμ (στο ironman το τρέξιμο έχει φτάσει σε απόσταση και τα 42χλμ. δηλαδή απόσταση μαραθωνίου)

Τρίαθλο Triathlon Thessaloniki

triathlon thessaloniki
triathlon thessaloniki https://thermaiko.eu/sports/

Συνήθως το τρίαθλο διεξάγεται σε ανοιχτή θάλασσα, και ασφάλτινες διαδρομές για τρέξιμο ή ποδήλατο με λογικές υψομετρικές διαφορές. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνονται και τρίαθλα σε ανώμαλο ή ορεινό έδαφος με ποδήλατα βουνού και τρέξιμο σε ανώμαλο έδαφος και με πολύ μεγαλύτερες κλίσεις εδάφους ανηφόρες ή κατηφόρες.

triathleta_thessaloniki
triathleta_thessaloniki

Η Salonica Triathlon Team , έχει την έδρα τη Θεσσαλονίκη και είναι μια ομάδα Τρίαθλου.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *