Γήπεδο Stadium

Γήπεδο Stadium
γήπεδο

Ασυντήρητα και αφημένα στην τύχη τους παραμένουν εδώ και 3 χρόνια τα γήπεδα Κερασιάς και Νέας Μηχανιώνας Stadium

Ασυντήρητο στην Κερασιά

Ασυντήρητο και αφημένο στην τύχη του παραμένει εδώ και 3 χρόνια το γήπεδο Κερασιάς. Η απάντηση δόθηκε δια στόματος κ. Τσαμασλή. Στην Κερασιά και το Αγγελοχώρι δεν θα κάνω τίποτε. Έγκλημα και τιμωρία γιατί η λαϊκή ετυμηγορία των 2 Κοινοτήτων στις πρόσφατες εκλογές δεν ήταν αρεστές στον επικεφαλής της διοίκησης.

stadium
Stadium Kerasia

https://www.facebook.com/thermaikosneaporeia/videos/427144842862776

γήπεδο κερασιά
stadium

Θερμαϊκός Νέα Πορεία Γιάννης Μαυρομάτης

Επί της δικής μας διοίκησης στο Δήμο, το γήπεδο 5 x 5 της N.Μηχανιώνας ήταν ένα κόσμημα. Μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση με όλες τις απαραίτητες βοηθητικές υποδομές, φιλόξενη για τις αθλητικές ομάδες της περιοχής, ένας ιδανικός και ασφαλής χώρος άθλησης για τους κατοίκους. Σήμερα, τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Η παρούσα Δημοτική Αρχή επιδεικνύει προκλητική αδιαφορία για τη συντήρηση και τη φροντίδα του. Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει καταστραφεί και ο κίνδυνος για ατυχήματα εντός του γηπεδικού χώρου είναι μεγάλος. Εικόνα απόλυτης εγκατάλειψης!

Facebook

Πηγή θέματος Θερμαϊκός Νέα Πορεία

Το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Τριάδας

Και δυστυχώς δεν είναι το μόνο. Το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Τριάδας, υπάρχει μόνο κατά όνομα. Η σημερινή του εικόνα, θυμίζει περισσότερο… σκουπιδότοπο παρά χώρο αθλητισμού. Σπασμένες κερκίδες, σπασμένοι βοηθητικοί εξοπλισμοί, σκισμένα και καταστραμμένα ποδοσφαιρικά τέρματα, καθίσματα πεταμένα παντού, σκουπίδια και ψηλά χόρτα συνθέτουν το σημερινό τοπίο. Ανάλογη η εικόνα και στο Γήπεδο Κερασιάς, που έχει μετατραπεί σε χώρο βοσκής κατσικιών και προβάτων. Σκουριά παντού, αλλά το αυτί της Δημοτικής Διοίκησης δεν ιδρώνει!

γήπεδο νέαμηχανιώνα
Νέα Μηχανιώνα
Δημότης Θερμαϊκού στο περιθώριο

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες για το ευρύ κοινό των δημοτών του Δήμου Θερμαϊκού. Θέλουν δεν θέλουν δεν μπορούν να γυμναστούν σε κανένα δημοτικό γήπεδο δωρεάν.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού