Αλληλεγγύη Solidarity

Αλληλεγγύη Solidarity
αποστολή-Συρία

Δεύτερη αποστολή αγάπης του Δήμου Θερμαϊκού σε Συρία και Τουρκία. αλληλεγγύη solidarity

Κοινωνική Δομή Δήμου Θερμαϊκού

Ο παλμός της αλληλεγγύης χτυπάει δυνατά από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα και παίρνει σχήμα και μορφή μέσα από τις προσφορές σας!!! Εμείς, σαν Κοινωνική Δομή Δήμου Θερμαϊκού, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι κατέθεσαν για μια ακόμα μια φορά αγάπη και φιλότιμο… εθελοντές και δωρητές.

Solidarity
Solidarity

Ολέθριος Σεισμός Solidarity

Οι ανάγκες είναι τεράστιες στη Συρία και την Τουρκία μετά τους ολέθριους σεισμούς. Χιλιάδες άνθρωποι χρειάζονται επειγόντως τη βοήθειά μας.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι συνδημότες μας στον Δήμο Θερμαϊκού, καθώς τα αντανακλαστικά αγάπης που επιδεικνύουν είναι αξιοθαύμαστα!

Μετά την πρώτη παρτίδα, σήμερα φορτώθηκε και αναχώρησε και δεύτερο φορτηγό γεμάτο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Σεισμόπληκτοι της Συρίας και της Τουρκίας

Τα συγκεκριμένα είδη θα ανακουφίσουν, έστω και στο ελάχιστο, τους χιλιάδες σεισμόπληκτους της Συρίας και της Τουρκίας, τους συνανθρώπους μας εκείνους που τούτες τις ώρες περνούν δύσκολα, χωρίς στέγη, υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Οι κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού τους στέλνουν χείρα βοήθειας και συμπαράστασης.

Κοινωνική Δομή Δήμου Θερμαϊκού
Κοινωνική Δομή Δήμου Θερμαϊκού

Μεγαλώνουν τα αδιέξοδα των εκατομμυρίων σεισμόπληκτων στην Τουρκία, που μετά τις 6 Φλεβάρη πασχίζουν να επιβιώσουν χωρίς την απαραίτητη, πλήρη και σωστά σχεδιασμένη στήριξη του κράτους, ενώ η περιοχή εξακολουθεί να πλήττεται από νέες δονήσεις.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού