Live Ντίνα Παπαϊωάννου και Θανάσης Πολυκανδριώτης

Live Ντίνα Παπαϊωάννου και Θανάσης Πολυκανδριώτης
Παλμός live ΠΟΚΕ

Παλμός Live Πολυχώρος Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας Ντίνα Παπαϊωάννου μαζί με Θανάση Πολυκανδριώτη. ΚΥΡΙΑΚΗ 14/01 έναρξη 9:30 μ.μ.

Πολιτιστική Αναβάθμιση

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας Π.Ο.Κ.Ε. έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη τον πολυχώρο Παλμός Καλαμαριά  Νικολάου Πλαστήρα 27 – Νέα Κρήνη 55132 Η πολιτιστική και βιοτική αναβάθμιση μέσω ανοιχτού πεδίου συνεργασίας, σύμπραξης, επικοινωνίας & ψυχαγωγίας αποτελεί βασικό κίνητρο και στόχο του Π.Ο.Κ.Ε.

Ντίνα Παπαϊωάννου
Live

Η Ντίνα Παπαϊωάννου έχει στο ενεργητικό της τέσσερις δισκογραφικές δουλειές. Είναι μέλος στην δισκογραφική εταιρεία Melon Music. Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς συνθέτες, στιχουργούς και τραγουδιστές.

Live Π.Ο.Κ.Ε.

Σε αυτά τα πλαίσια ο Π.Ο.Κ.Ε. στηρίζει καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις θέτοντάς τες υπό την αιγίδα του, με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση, στήριξη και διάδοση καλλιτεχνών και δημιουργών παγκοσμίως, καθώς τέχνες και πολιτισμός αποτελούν το κλειδί για ένα καλύτερο αύριο με όραμα και προοπτική.

Live
Live

Σύντομα οι Πολιτιστικές & Καλλιτεχνικές Δράσεις Live

Η ενισχυτική συμβολή των μελών – φίλων και η ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών στους χώρους δράσεις μας, συντελούν στα μέγιστα για την επίτευξη και υλοποίηση των στόχων μας. Σύντομα οι Πολιτιστικές & Καλλιτεχνικές Δράσεις του Π.Ο.Κ.Ε. θα επεκταθούν σε όλο το εύρος και φάσμα των τεχνών γι’ αυτό και σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και να γίνετε ενεργά μέλη.

Θανάσης Πολυκανδριώτης συνθέτης σολίστ εκπαιδευτικός

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα.
Γιος του λαϊκού δάσκαλου Θεόδωρου Πολυκανδριώτη, δεν άργησε να ασχοληθεί με τη μουσική αφού σε ηλικία 8 χρονών πήρε τα πρώτα του μαθήματα κιθάρας. Συμμετείχε ως κιθαρίστας από το 1961 σε νεανικά συγκροτήματα της εποχής (JUNIOR, TRIO ESPERANTO) και τρία χρόνια αργότερα άρχισε και η επαγγελματική του καριέρα.

Θανάσης Πολυκανδριώτης συνθέτης σολίστ εκπαιδευτικός

Παρότι παθιασμένος με την κλασική κιθάρα, το καλοκαίρι του 1964 έγινε η αποκάλυψη της μουσικής αξίας του στο μπουζούκι. Αναγνωρίσθηκε ως ένας από τους καλύτερους εκτελεστές «μπουζουκίστες» και τα χρόνια που ακολούθησαν συμμετείχε στο 90% της ελληνικής δισκογραφίας, με σπουδαίες συνεργασίες και πρώτες εκτελέσεις όπως Μικρά Ασία και Βυζαντινό Εσπερινό του Καλδάρα, Σταυρό του Νότου του Μικρούτσικου, Ρεζέρβα και Τραπεζάκια έξω του Σαββόπουλου με το περίφημο μακρύ ζεϊμπέκικο του Νίκου, το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας του Λοΐζου, Μικρές πολιτείες του Κουγιουμτζή, το Δρόμο του Πλέσσα, Σκληρός Απρίλης του `45 και Αθανασία του Χατζιδάκι, Ανατολή και Μπαλάντες του Μίκη Θεοδωράκη, Κέντρο διερχομένων του Μαμαγκάκη, Παρών το ορχηστρικό του Α. Πάνου και πολλά άλλα.

Το 1971 εμφανίσθηκε με τη Νάνα Μούσχουρη και τη Μαρινέλλα σε σόου του BBC.
Ακολούθησε το κάλεσμα του Μάνου Χατζιδάκι, που ως σολίστας συνεργάστηκε μαζί του.
Το συνθετικό του έργο ξεκίνησε το 1965 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με περισσότερα από 1.000 τραγούδια. Παράλληλα συνεργάσθηκε με όλους τους μεγάλους τραγουδιστές μας Καζαντζίδη, Διονυσίου, Πάριο, Μαρινέλλα, Βοσκόπουλο, Πουλόπουλο κ.ά.
Έχει δώσει συναυλίες στα μεγαλύτερα θέατρα της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας όπως Albert Hall (Λονδίνο), Opera House (Σύδνεϋ), Kennedy Center, Carnegie Hall (Αμερική), Shanghai Concert Hall (Σαγκάη) Linder Auditorium (Γιοχάνεσμπουργκ) και έχει λάβει μέρος σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ. Αμέτρητες μέχρι σήμερα οι εμφανίσεις του και τεράστιο έργο του.

Νικολάου Πλαστήρα 27 , Νέα Κρήνη Καλαμαριά, Τηλέφωνο επικοινωνίας 6942525005

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού