Υπέρυθρη Θέρμανση Infrared Heating

Υπέρυθρη Θέρμανση Infrared Heating
ceramic sun

Infrared Heating Υπέρυθρη θέρμανση Καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη θέρμανση διότι μετατρέπει το ρεύμα κατά 100% μόνο σε θερμική ενέργεια.

Θαυμάσιος τρόπος Θέρμανσης

Μάθετε τα πάντα για την υπέρυθρη θέρμανση, την υπέρυθρη ακτινοβολία καθώς και για πολλά άλλα θέματα τα οποία αφορούν αυτόν το θαυμάσιο τρόπο θέρμανσης. Οι νέες συνθήκες ώθησαν επιστήμονες και επιχειρηματίες να ερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να εξελίξουν συστήματα θέρμανσης, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Ceramic Sun Infrared Heating

Η ceramic sun Ελλάς δραστηριοποιείται στο χώρο των καινοτομικών λύσεων υψηλής τεχνολογίας, με περιβαλλοντικές ευαισθησίες στο χώρο της παραγωγής και εξοικονόμησης ήπιας μορφής ενέργειας.

Έχει εξειδικευτεί στο χώρο της υπέρυθρης ακτινοβολίας και παρέχει αυτή τη στιγμή τα καλύτερα συστήματα μακρού μήκους κύματος, για την θέρμανση ζώντων οργανισμών και ιδιαίτερα του ανθρώπου, παρέχοντας με αυτά τις ευεργετικές υπέρυθρες ακτίνες του ήλιου, οι οποίες είναι και ο φυσικός τρόπος θέρμανσης της Γης.

Τα θερμαντικά σώματα ceramic sun

Οι νέες συνθήκες ώθησαν επιστήμονες και επιχειρηματίες να ερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να εξελίξουν συστήματα θέρμανσης, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της ανθρώπινης δραστηριότητας. Την επίδραση της υπέρυθρης ακτινοβολίας στον άνθρωπο, προσπαθούν να μιμηθούν όλοι οι κατασκευαστές και προσφέρουν συστήματα θέρμανσης με διάφορες τεχνολογίες. Τα θερμαντικά σώματα ceramic sun διακοσμούν με την αισθητική τους το χώρος σας και δεν προκαλούν οπτική ρύπανση με σωλήνες κτλ.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 2 βασικές αποχρώσεις. Το φαινόμενο της συμπύκνωσης υδρατμών καταργείται εντελώς, με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσεται μούχλα στους τοίχους, στα ταβάνια της κουζίνας, της τουαλέτας κτλ. Λόγω του επαναστατικού τρόπου λειτουργίας του, αυτό το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης, συμβάλλει σημαντικά στην εξάλειψη του φαινομένου των θολωμένων τζαμιών και των μαυρισμένων ή υγρών τοίχων

Καλαίσθητα κεραμικά σώματα

Αισθητική: Καλαίσθητα κεραμικά σώματα μικρών διαστάσεων σε διάφορα χρώματα, που
γίνονται «ένα» με τον χώρο σας.
Πρακτικά θέματα – Ευελιξία
Αυτονομία: Με το σύστημα ceramic sun επιτυγχάνετε απόλυτη αυτονομία αφού
εγκαθίσταται κάθε χώρο ξεχωριστά και ελέγχεται με θερμοστάτη .
Εγκατάσταση: Η εγκατάστασή του είναι εύκολη και δεν απαιτεί έκδοση αδείας σε νεόδμητα
κτίρια. Λόγω της εύκολης και απλής εγκατάστασής του, το ceramic sun παρέχει τη
δυνατότητα μετεγκατάστασης.
Περιμετρική ζώνη: Παρέχει τη δυνατότητα θέρμανσης μικρού τμήματος ενός μεγάλου
χώρου (π.χ. βιομηχανικές αίθουσες, τμήματα καταστημάτων κ.ά.).
Λειτουργεί εν απουσία: Με το σύστημα ceramic sun μπορείτε να διατηρείτε σταθερά για
όσο καιρό λείπετε τη θερμοκρασία στους 17°C, με αμελητέα κατανάλωση ρεύματος (π.χ.
εξοχικά, απουσία λόγω διακοπών

infrared heating
infrared heating

Από τις αρχές του 2017 ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε τις νέες μονάδες ceramic sun σύμφωνα με τις ανάγκες μας και καταφέραμε να αποκομίσουμε την αποκλειστική παραγωγή στη χώρα μας, που μας κάνει υπερήφανους, αφού πλέον το ceramic sun είναι ελληνικό προϊόν, σχεδιάστηκε πλήρως από εμάς και παράγεται στις εγκαταστάσεις μας στην Νέα Ραιδεστό Θέρμης και διατίθεται παγκοσμίως μόνον από την ceramic sun Ελλάς.

Τα συμβατικά μέσα θέρμανσης χρειάζεται να λειτουργήσουν πολύ περισσότερες ώρες από τα κεραμικά συστήματα ceramic sun προκειμένου να επιτύχουν μάλιστα υποδεέστερα αποτελέσματα ως προς τη θέρμανση του χώρου.

info@ceramicsun.gr

Domain Default page (ceramicsun.eu)

Τηλέφωνο +302310850588