Funeral Ceremonies Οργάνωση Κηδειών Τελετές

Funeral Ceremonies Οργάνωση Κηδειών Τελετές
οργάνωση τελετών

Funeral Ceremonies Τι πρέπει να κάνετε αν κάποιος πεθάνει ανάλογα με τον τόπο και τον τρόπο που επέρχεται ο θάνατος, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου χειρισμού της σορού, των ρυθμίσεων για την κηδεία ή το μνημόσυνο, και της ενημέρωσης των αγαπημένων προσώπων και των οργανισμών κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής.

Δυσκίνητη διαδικασία μετά το θάνατο

Αρκετές ενέργειες πρέπει να γίνουν μετά το θάνατο κάποιου που κάποιες από αυτές αφορούν την οργάνωση της κηδείας, το κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών, τη μετακίνηση των κατοικίδιων ζώων και την εξόφληση τυχόν υφιστάμενων χρεών. Μπορεί να εκπλαγείτε από τον όγκο των εγγράφων που πρέπει να ολοκληρωθούν. Ακόμα και αν είστε υπεύθυνοι για τη διεκπεραίωση αυτών των ιδιωτικών θεμάτων και έχετε χάσει πρόσφατα ένα αγαπημένο σας πρόσωπο πρόκειται για μια πολύπλοκη και δυσκίνητη διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει ένα χρόνο ή και περισσότερο για να ολοκληρωθεί εντελώς.

Funeral Ceremonies
Funeral Ceremonies

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση αιφνίδιου ή φυσικού θανάτου στο σπίτι

Εάν ο θάνατος είναι απροσδόκητος, πρέπει να καλέσετε το 100 και το 166 να ζητήσετε βοήθεια. Όταν φτάσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου, είτε επιχειρεί καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση είτε κηρύσσει τον ασθενή νεκρό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα ενημερωθεί επίσης η αστυνομία και θα προβεί σε διευθετήσεις για τη μεταφορά του σώματος στο γραφείο του ιατροδικαστή για τη διενέργεια νεκροψίας προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, ο υπεύθυνος κηδειών μπορεί να κάνει σχέδια για τη μεταφορά του πτώματος σε γραφείο τελετών.

Αν το πρόσωπο πέθανε στο σπίτι ή αν πέθανε ξαφνικά, πρέπει να καλέσετε τον οικογενειακό γιατρό ή όποιον ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση των ιατρικών αρχείων του αγαπημένου σας προσώπου όσο αυτό βρισκόταν σε θεραπεία. Επομένως, η ενημέρωση του γιατρού είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με την περίπτωση και όλες ενέργειες που απαιτούνται.

Funeral Ceremonies
Funeral Ceremonies

Άγνωστα αίτια ή αιφνίδιος θάνατος funeral ceremonies

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι δεν πρέπει να αγγίζετε ή να μετακινείτε τη σορό, εκτός αν είναι απαραίτητο για την ασφάλεια ενός ατόμου ή άλλων. Πολλές φορές είναι προτιμότερo να πιέσετε να γίνει νεκροτομή ώστε να έχετε ερίσματα σε πιθανή δικαστική διαμάχη. Αυτό απαιτείται συνήθως σε περίπτωση που εμπλέκονται ασφαλιστικές εταιρίες ή έχει υπάρξει απώλεια περιουσίας τρίτων κάτι κοινό σε ατυχήματα. Εάν έχετε απορίες καλέστε μας ώστε να μην κάνετε λάθη και θα να σας καθοδηγήσουμε με ψυχραιμία στις σωστές κινήσεις.

Θάνατος από φυσικά αίτια

Ένας αναμενόμενος θάνατος απαιτεί την έκδοση από τον γιατρό δήλωση για την αιτία του θανάτου και ενός πιστοποιητικού θανάτου που θα σημειώνει το ίδιο. Για να βγει το πιστοποιητικό απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα του εκλιπόντως. Στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την καταχώριση του θανάτου και να φροντίσετε για τα καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί από τον θανόντα και τον γιατρό. Όταν αναμένεται θάνατος, το μόνο που απαιτείται στη συνέχεια είναι να κανονίσετε με τους υπεύθυνους κηδειών τα διαδικαστικά της τελετής. Είμαστε στην διαθεσή σας για την επίλυση και πραγματοποίηση των κατάλληλων ενεργειών για την πραγματοποίηση της κηδείας στο παραπάνω τηλέφωνο. Funeral Ceremonies

Θάνατοι σε νοσοκομεία και κλινικές

Θα χρειαστεί να αναθέσετε σε ένα γραφείο τελετών να ολοκληρώσει το νομικό έγγραφο του πιστοποιητικού θανάτου και να απομακρύνει τη σορό από το κέντρο περίθαλψης. Σαν δικαιολογητικά για αυτές τις διαδικασίες δεν υπάρχουν εκτός από την αστυνομική ταυτότητα.

keri teletes
Funeral Ceremonies

Σύμφωνα με τους νομικούς κανονισμούς, η πλειονότητα των κέντρων υποστηριζόμενης διαβίωσης, όπως τα γηροκομεία ή τα κέντρα αποκατάστασης, είναι υποχρεωμένα να απομακρύνουν αμέσως το σώμα του θανόντος από την ιδιοκτησία τους. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να προσλάβετε ένα γραφείο κηδειών το συντομότερο δυνατό.

Το πιστοποιητικό θανάτου είναι μια σημαντική απαίτηση που πληροί πολλά νομικά πρότυπα. Ο υπεύθυνος ιατρός θα πρέπει συνήθως να εκδώσει επίσημη νομική δήλωση θανάτου το συντομότερο δυνατό. Το άτομο αυτό θα ολοκληρώσει επίσης την απαιτούμενη γραφειοκρατία που πιστοποιεί την ημερομηνία, τον τόπο και τον τρόπο θανάτου.

teletesfuneral grekas

Θα πρέπει να κανονίσετε τη μεταφορά της σορού και μπορείτε να το κάνετε αυτό επικοινωνώντας με ένα γραφείο τελετών.

Πρέπει να κλείσετε τον λογαριασμό εάν ο αποθανών αποκόμιζε παροχές από την κοινωνική ασφάλιση. Ενδιάμεσα μπορεί να γίνει η έκδωση της ληξιαρχικής πράξης θανάτου. Απαραίτητα για την έκδωση είναι η αστυνομική ταυτότητα, το πιστοποιητικό θανάτου καθώς και στοιχεία του εκλιπόντως όπως ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, και διεύθυνση κατοικίας. Έχοντας στα χέρια την ληξιαρχική πράξη μπορείτε να εκτελέσετε τις υπόλοιπες ενέργειες σε ΔΟΥ, σε ασφαλιστικούς φορείς και λοιπές υπηρεσίες.

Το κλείσιμο ή η τροποποίηση των λογαριασμών μπορεί να γίνει εύκολα με έγγραφα που θα σας ζητήσει η τράπεζα. Το πιστοποιητικό θανάτου είναι ανάμεσα στα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσετε.

Θα χρειαστείτε τα στοιχεία του συμβολαίου και ένα πιστοποιητικό θανάτου για να υποβάλετε αιτήσεις στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του συμβολαίου.
Αφού συντάξετε έναν κατάλογο όλων των εξόδων, ενδέχεται να χρειαστεί να τακτοποιήσετε μια κληρονομιά, η οποία απαιτεί νομική πιστοποίηση του θανάτου. Πρέπει να γίνουν διάφορες ενέργειες, όπως η έναρξη των διατυπώσεων της διαθήκης στα κοντινά πολιτικά δικαστήρια, η συλλογή όλων των περιουσιακών στοιχείων, η παρακολούθηση όλων των δαπανών και η διακοπή άσκοπων υπηρεσιών.

teletesfuneral_grekas
teletesfuneral_grekas

Funeral Ceremonies

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ , 6977212042 https://www.teletes-grekas.com/

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού