Έκλειψη Eclipse

Έκλειψη Eclipse
έκλειψη-ηλίου

Ότι συγκλονιστικότερο μπορούν να απολαύσουν τα μάτια του ανθρώπου έστω για μια φορά στην διάρκεια της ζωής του. Ολική Ηλιακή έκλειψη Eclipse

Ολική Ηλιακή Έκλειψη

Μεσημέρι…
Ο Ήλιος λάμπει στον ουρανό
Και ξαφνικά, κάτι αρχίζει κι αλλάζει.
Το φως χαμηλώνει. Στην αρχή ανεπαίσθητα. Κατόπιν γρηγορότερα…
Τα χρώματα γύρω αποκτούν μια απόκοσμη μεταλλική λάμψη. Οι σκιές των αντικειμένων πάνω στο έδαφος, φαντάζουν περίεργες. Ένα αεράκι κάνει την εμφάνισή του κι η θερμοκρασία αρχίζει και πέφτει.

εκλειψη

Έκλειψη Eclipse

Τα πάντα γύρω αλλάζουν. Κι ύστερα συμβαίνει το απροσδόκητο! Άστρα αρχίζουν και λάμπουν στον ουρανό! Τα ζώα τρελαίνονται και τρέχουν να κρυφτούν. Ένα ρίγος διαπερνά το κορμί του ανθρώπου καθώς φως και θερμοκρασία συνεχίζουν και πέφτουν ραγδαία. Κι ύστερα το θαύμα. Σε μια άνιση μάχη, η τελευταία ακτίνα του Ήλιου λάμπει για λίγο σαν το ομορφότερο σμαράγδι του κόσμου πριν το δρεπάνι του Φεγγαριού κατασπαράξει τις σάρκες του φωτοδότη θεού. Η τάξη του κόσμου διασαλεύεται. Το Σύμπαν συγκλονίζεται.
Μέρα μεσημέρι και τ’άστρα λάμπουν στο ουρανό!

ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ…

Δημόκριτος Τσουκάπας

‘Ο,τι συγκλονιστικότερο μπορούν να απολαύσουν τα μάτια του ανθρώπου -έστω για μια φορά- στην διάρκεια της ζωής του.

Ξεναγός μας σε αυτό το ταξίδι θα είναι ο «κυνηγός εκλείψεων» κ. Δημόκριτος Τσουκάπας, καθώς με τον Όμιλο έχει παρακολουθήσει επτά εκλείψεις ανά τον κόσμο. Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 18:00 στα γραφεία μας, Αλεξανδρείας 113.

Καθώς ο καιρός κρυώνει και ο αερισμός των χώρων του Ομίλου γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε ως προς τη χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια παραμονή σας στα γραφεία μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!

Ουράνιο Φαινόμενο

Μία ολική έκλειψη ηλίου είναι ένα σπάνιο ουράνιο φαινόμενο κατά το οποίο ο δίσκος της σελήνης εφάπτεται εσωτερικά με τον ηλιακό δίσκο κρύβοντας κάθε ίχνος ηλιακού φωτός για μερικά λεπτά. Αυτό συμβαίνει διότι, στον ουράνιο θόλο, τα δύο σώματα φαίνεται πως έχουν το ίδιο ακριβώς μέγεθος.

admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού