Tournament Ποδοσφαιρικό τουρνουά μνήμης

Tournament Ποδοσφαιρικό τουρνουά μνήμης
Τουρνουά στην Επανομή

Tournament Ποδοσφαιρικό τουρνουά μνήμης στην Επανομή Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Ποδοσφαιρικό Τουρνουά 20 Σεπτεμβρίου

Οι ομάδες που συμμετέχουν Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης. Ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και Λέσχη Πυροσβεστών Μακεδονίας

tournament
tournament

Η Επανομή και η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης τιμά την Κύπρο μας

Η Επανομή και η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης τιμά την Κύπρο μας! Αυτή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο της Επανομής διοργανώνεται ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά μνήμης για την Μεγαλόνησο.

Ομάδα Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας tournament

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ιδρύθηκε το 1993, και η οποία αποτελείται από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας που υπηρετούν σε διάφορα Τμήματα/Σταθμούς. Σκοπός της ίδρυσης της Ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν και είναι η κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα, η σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και κοινού, και η καλλιέργεια πνεύματος εμπιστοσύνης και σεβασμού, προς το έργο που επιτελεί η Αστυνομία.

Πέραν τούτου οι Αστυνομικοί έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πέραν των Αστυνομικών τους καθηκόντων. Με γνώμονα πάντοτε τους σκοπούς που έθεσε η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, έχουν διοργανωθεί αγώνες με άλλους οργανισμούς για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς και με σχολεία για σύσφιγξη σχέσεων με την νεολαία.

Τουρνουά Μνήμης
tournament

Επίσης, η ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ έχει πραγματοποιήσει ταξίδια στο Ισραήλ, στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη όπου έχει φιλοξενηθεί από εκεί συναδέλφους και έχει ανταποδώσει την φιλοξενία στην Κύπρο. Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας συμμετέχει στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λάρνακας από το 1995 όπου έχει αξιοπρεπή παρουσία. Έχει στεφθεί κυπελλούχος κατά τις περιόδους 1996-1997 και 1998-1999.


admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού